Setari Cookie-uri

Chinurile prin care a trecut Daniela Crudu, înainte de a naște: A zis că mă pune direct pe masa de operație...

Daniela Crudu a născut în urmă cu o lună o fetiță perfect sănătoasă, iar acum vedeta își strânge fericită micuța la piept. Totuși, fosta asistentă tv a fost nevoită să trăiască chinuri greu de imaginat, mai ales că micuța ei s-a născut cu o lună mai devreme.

Daniela Crudu a devenit mamă pentru prima dată pe 3 mai, atunci când a născut o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta a împărtășit cu internauții momentele de bucurie pe care le-a trăit și a publicat primele imagini cu micuța, chiar din sala de nașteri.

Acum, la o lună și jumătate de când a născut, fosta asistentă tv este într-o formă de zile mari și arată cum nu se poate mai bine. Invitată recent în emisiunea lui Dan Capatos, fanii Cruduței au putut să o admire și i-au lăsau numeroase comentarii legate de aspectul ei fizic.

”Cum arăți așa după sarcină? Ești bombă!”, „Dar unde ai ținut copilul ăla?”, „Cum arăți! Zici că nici nu ai născut! Bravo ție! Te admir maxim, ești o femeie frumoasă, sinceră și reală!” sau „Wow …cum de nu ai burtică deloc după naștere?”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, după apariția Danielei Crudu în emisiunea lui Capatos.

Citește și:

Daniela Crudu, probleme înainte de naștere

Daniela Crudu a născut prematur, la 8 luni. Ea s-a speriat foarte tare atunci când și-a dat seama că micuța ei nu se mai mișcă în pântec și a mers imediat la medicul ginecolog.

”Am născut la 36 de săptămâni și 5 zile, aproape 8 luni. Am avut noroc cu doamna doctor. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. A avut o presimțire și mi-a zis că mă pune direct pe masa de operații”, a povestit Daniela Crudu în emisiunea lui Capatos.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.