Simona Halep, campioana de tenis și una dintre cele mai respectate sportive din lume, i-a șocat fanii săi cu o schimbare majoră de look înainte de revenirea sa pe terenul de tenis. Jucătoarea română a renunțat la părul blond și a optat pentru o nuanță mult mai închisă, ceea ce a stârnit dezbateri aprinse în rândul susținătorilor ei.

Schimbarea de look a fost realizată sub îndrumarea hairstylistului Sorin Stratulat, care a postat imagini cu noua coafură a Simonei pe contul său de Instagram. În fotografii, părul strălucitor și sănătos al sportivei a fost evidentiat, iar Sorin Stratulat a scrisîn dreptul imaginii : „Strălucire naturală”. Simona a distribuit postarea pe propriul său cont de Instagram, atrăgând atenția fanilor săi asupra transformării.

Cu toate acestea, reacțiile fanilor nu au fost toate pozitive. Unii dintre internauți au considerat că noua culoare a părului o îmbătrânește pe sportivă, în timp ce alții au apreciat că îi conferă o înfățișare mai tânără și proaspătă. În urma comentariilor, Sorin Stratulat a intervenit, subliniind faptul că ceea ce este important este ca Simona să se simtă bine în pielea ei și să aleagă cum vrea să arate, fără a fi influențată de păreri din exterior.

În ciuda divergențelor de opinie, Simona Halep s-a focudsat pe revenirea sa pe terenul de tenis. Cu un wild-card obținut pentru turneul de la Madrid, care va avea loc între 23 aprilie și 5 mai, tenismena se pregătește să-și demonstreze din nou abilitățile de neegalat în tenis. Organizatorii turneului au evidențiat palmaresul impresionant al Simonei la Madrid și entuziasmul său de a participa din nou la această competiție.

Aflată pe locul 1143 WTA, după o absență de un an și jumătate din circuit din cauza unei suspendări pentru dopaj, redusă ulterior de TAS, Simona Halep a confirmat revenirea sa și pe contul ei de Instagram, exprimându-și recunoștința pentru wild-cardul obținut și entuziasmul de a participa la turneul de la Madrid. Pentru fanii săi, așteptarea este plină de emoție, pentru a vedea cum va evolua Simona în această nouă etapă a carierei sale.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: