Setari Cookie-uri

Gabi Bădălău, o nouă plângere penală împotriva Claudiei Pătrășcanu! Acuzațiile grave aduse de afacerist

Se pare că fostul soț al Claudiei Pătrășcanu nu are liniște. După un divorț tumultos, Gabi Bădălău i-a făcut recent o plângere penală artistei.

Disputa dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă să capteze atenția publicului, pe măsură ce cei doi foști parteneri nu reușesc să ajungă la un consens. Recent, Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu, a acuzat-o pe Pătrășcanu că i-ar fi spart mai multe adrese de e-mail, aducând astfel noi tensiuni în relația lor tumultuoasă.

Potrivit declarațiilor lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu, cu care are doi copii, ar fi accesat ilegal conturile sale de e-mail personale și ale companiei sale, sustrăgând fișe, date contabile și bilanțuri. Mai mult, Bădălău a susținut că aceste informații i-au fost trimise prin WhatsApp, însoțite de amenințări și șantaj.

"Ea a avut foarte mult timp liber. Mi-a spart adresa mea de mail personală, cât și a societății, a furat de acolo, că ăsta este termenul, niște date contabile și niște fișe, bilanțuri ale societății, pe care mi le trimite pe WhatsApp și mă șantajează cu ele. Bineînțeles, eu nu am nimic de ascuns, totul este transparent în societățile mele. S-a ales cu o altă plângere penală. Toate probele sunt depuse la poliție, tot”, a declarat Gabi Bădălău la TV.

Citește și:

Pentru a-și susține acuzațiile, Bădălău a mers la poliție unde a depus o nouă plângere penală împotriva fostei soții. Acesta a precizat că a prezentat toate probele necesare pentru a demonstra că mama copiilor săi a accesat ilegal conturile și a sustras informații confidențiale.

Tensiunile dintre cei doi foști soți nu se limitează doar la aceste acuzații. Bădălău a afirmat că artista nu îi permite să-și vadă copiii și că ar avea un comportament inadecvat față de aceștia. Această nouă plângere penală vine într-un context deja agitat, în care și familia lui Bădălău a intervenit în conflict.

Mai mult, mama lui Gabi Bădălău a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu. Portalul Instanțelor de Judecată a confirmat că fosta soacră a intentat un proces împotriva fostei nurori, o acțiune care a determinat o reacție rapidă din partea Claudiei Pătrășcanu.

Citește și:

„Da? Alt proces? Mai pot? De 6 ani tot se încearcă să mi se facă rău pe toate căile posibile. Ba au vrut să-mi ia (…) casa părinților, ba piedici în carieră, urmăriri, amenințări, ba că mă bagă la Obregia, ba să-mi distrugă numele și cariera. Toate căile posibile și imposibile. Ba să îmi ceară mii de euro în instanță. Nu mai știu ce să facă.

De curând m-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun? Eu, la criminalistică, o femeie care nu am făcut în viața mea nimic rău nimănui, cu capul pe umeri, o mamă bună și iubitoare, un prieten și un om loial, o artistă conștiincioasă, punctuală, care a muncit pentru fiecare bănuț.”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.


Kudika
22 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.