Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Oana Roman nu are acces la alocația fiicei sale. Marius Elisei nu plătește nimic pentru Isabela!

Oana Roman se confruntă cu o situație dificilă, iar toată responsabilitatea financiară asupra fiicei ei cade pe umerii săi.

Oana Roman a adus la lumină noi detalii legate de relația sa cu Marius Elisei și situația financiară privind creșterea fiicei lor, Isabela. Într-un interviu acordat pentru Cancan, vedeta a declarat că de trei ani, Marius Elisei nu plătește pensia alimentară și că alocația Isabelei ajunge în contul acestuia, deși copila locuiește cu ea.

„Nu primește de la tatăl ei niciun fel de pensie alimentară. De când am divorțat, de 3 ani, nu s-a plătit pensie alimentară niciodată. Nu primește, de asemenea, nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces, cel puțin până astăzi (n.r. – marți 21 mai) nu am primit acces la acel cont și pensia alimentară nu se plătește deloc”, a declarat Oana Roman, pentru cancan.ro.

Citește și:

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat oficial în urmă cu aproximativ trei ani. După separare, au încercat să își reia relația și au continuat să formeze un cuplu până în toamna anului trecut, când Elisei s-a mutat din casa vedetei și și-a început o nouă relație. Deși au încercat să rămână apropiați pentru binele fiicei lor, relațiile dintre cei doi s-au răcit complet.

Oana Roman a subliniat că ea este cea care suportă toate cheltuielile legate de creșterea și educația Isabelei, inclusiv taxele pentru școala privată la care aceasta este înscrisă.

„Ea are doar banii ei, făcuți de ea, și banii munciți de mine, pe care îi cheltui ca să îi plătesc școala, pentru că este la o școală privată, toate activitățile, absolut toate cheltuielile”, a explicat vedeta.

Citește și:

Vedeta a mai precizat că a încercat să clarifice situația cu fostul soț, dar fără succes.

„Nu doresc să discut cu dânsul absolut deloc. Am discutat pe cale oficială, prin e-mail așa cum și-a dorit și dânsul. I-am trimis 2-3 e-mailuri în care l-am întrebat dacă dorește totuși să plătească această pensie alimentară. Nu mi-a răspuns niciodată la aceste e-mailuri”, a declarat Oana Roman, pentru sursa citată mai sus.

Oana Roman a dezvăluit că Marius Elisei ar trebui să plătească lunar 500 de lei drept pensie alimentară, dar aceasta sumă nu a fost plătită niciodată.

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei”, a mai spus vedeta.

Citește și:

Deși se confruntă cu aceste dificultăți, Oana Roman se arată recunoscătoare pentru capacitatea de a-și întreține singură copilul și speră ca situația să se îmbunătățească pe viitor. Până la momentul actual, Marius Elisei nu a oferit nicio declarație publică referitoare la acuzațiile fostei sale soții și nu a clarificat situația alocației Isabelei.


Kudika
24 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.