Setari Cookie-uri

Cum sa alegi cadoul de Paste dupa destinatar

Exista cineva printre noi caruia nu ii plac sarbatorile si cadourile? Lasati-ma sa cred ca nu. Sarbatorile sunt motive de fericire si de reintregire a familiei, iar cadourile reprezinta dovezi de iubire, de multumire si de apreciere.

Trebuie sa le intelegi semnificatia si sa te bucuri atunci cand le primesti la fel cum trebuie sa te bucuri cand le oferi. Cadoul nu ar trebui sa fie un simplu obiect pe care il cumperi si il oferi din simplul motiv ca asa trebuie.

Pentru ca am ratat multe ocazii de a le oferi celor dragi cadouri si simt o urma de regret din cauza asta, o data pe an imi notez pe hartie cate 2-3 idei de cadouri la fiecare membru al familiei si fiecare prieten in parte ca stiu exact ce trebuie sa le cumpar.

Ti-am pregatit si tie o astfel de lista cu cadouri de Paste pentru cei dragi tie, cadouri care o sa le aduca cu siguranta o bucurie.

Cadouri de Paste pentru parinti

Cadourile de Paste pentru parinti sunt o provocare. Ii cunoastem de atatia ani, stim totul despre ei, ce le place si ce le displace, si cu toate astea ne este greu de fiecare data sa alegem un cadou inspirat. Eu personal intampin problema asta de la an la an. Si ma intristez, pentru ca mi-as dori sa le ofer parintilor ceva frumos – ei merita tot ce este mai frumos si mai bun.

Citește și:

Pana acum le-am daruit articole vestimentare, parfumuri, torturi si flori - pentru mama. Sunt cadouri trecatoare si lipsite de personalitate, daca ma intrebi pe mine, de aceea aleg ca anul acesta sa le fac un cadou care sa le ramana pentru totdeauna si de care sa se bucure in fiecare zi. Este vorba despre un tablou personalizat cu 12 fotografii.

Am sa culeg cele mai frumoase poze cu mine, cu ei si cu noi impreuna si am sa le asez frumos in rama, pentru ca ei sa zambeasca si dimineata cand se trezesc, dar si seara cand adorm.

Cadouri de Paste pentru parinti: tablou personalizat

Tablou personalizat cu 12 fotografii

Idei de cadouri pentru iubit

Mi-a luat ceva timp pana sa ajung sa nu ma mai panichez cand vine momentul sa-i cumpar iubitului meu un cadou. Acum mi se pare atat de simplu sa fac alegerea potrivita si cred ca asta se datoreaza faptului ca imi place la nebunie sa il surprind si sa ii fac cadouri. Si nu mi s-a intamplat sa dau gres cu niciun cadou pana acum.

Citește și:

Datorita magazinelor online, care ne stau la dispozitie in orice ora din zi si din noapte, pentru oricine ar trebui ca alegerea cadoului ideal sa fie o sarcina usoara.

Spre exemplu, pentru cadoul de Paste de anul acesta te-as sfatui sa ii cumperi cel mai bun vin (aici ai putea sa aflii, daca nu stii deja, care este preferatul lui) si sa I-l daruiesti intr-o cutie din lemn personalizata cu numele lui.

Cadouri de Paste pentru iubit: cutie de vin personalizata

Cutie de vin personalizata

Ce sa ii iei cadou iubitei de Paste?

Mersul la cumparaturi este din start o povara pentru barbati. Sa isi puna imaginatia la treaba si sa aleaga un cadou inspirat, pentru oricine de obicei, dar mai ales pentru iubita, este deja o provocare si uneori ajunge sa fie o sarcina greu de dus la bun sfarsit.

Ar trebui sa se inteleaga ca stresul asta e fara rost, pentru ca surpriza pentru femeia pe care o iubeste este doar la cateva click-uri distanta. Si se poate comanda de pe telefonul ala pe care oricum isi petrec jumatate din zi.

Citește și:

De Pastele asta recomand drept cadou o cutie pliiina cu oua delicioase de ciocolata. O cutie cu doua sertaruri pe care se poate grava un mesaj cu 25 de caractere. Este timpul pentru cea mai dulce declaratie de dragoste!

Cadouri de Paste pentru iubita: cutie cu oua de ciocolata

Mai multe praline si figurine de ciocolata

Cadouri de Paste pentru bunici

Cat timp a trecut de cand le-ai facut ultima oara un cadou bunicilor tai? Stiu ca sunt la varsta la care o scurta conversatie cu tine sau o vizita le aduce cea mai mare fericire, insa fa ceva sa le pastrezi zambetul pe buze zi de zi.

Eu raman la parerea mea ca un album foto, o rama sau un tablou personalizat sunt cele mai de suflet cadouri pentru membrii familiei, motiv pentru care am ales si pentru bunici drept cadou un tablou personalizat cu poze de familie. Oricum sunt sigura ca in casa batraneasca sunt deja cateva rame cu fotografiile bunicilor puse la loc de cinste.

Citește și:

Cadouri pentru bunici

Tablou personalizat cu poze de familie

La final, nu uita ca: “Orice cadou daruit, chiar daca pare mic, este de fapt foarte mare daca este inmanat cu afectiune” [Pindar].

Sursa Foto Front Page: shutterstock/africa sutdio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.