Setari Cookie-uri

Idei de cadouri pentru femeia din zodia Taur

Femeia Taur stie sa se bucure de fiecare cadou pe care il primeste. Gaseste fericirea in lucrurile simple si nu tine cont de eticheta, de dimensiune sau de pretul unui cadou.

Spuneam in materialul cu "cadouri pentru barbatii din zodia Taur" ca iubitul si cel mai bun prieten al meu sunt tauri. Astazi vorbim despre cadourile bune de facut femeilor nascute in perioada 21 aprilie - 21 mai, iar aici tin sa precizez ca una dintre cele mai bune prietene, inca din clasa a 9-a, este cel mai cald, calm si sensibil "taur" pe care l-am intalnit.

Asadar, pot spune despre "tauroaicele" pe care le-am cunoscut ca sunt fiinte blande, frumoase, visatoare, mereu acolo ca sa ajute si sa aduca un zambet, gingase, dar ambitioase, si inzestrate cu multe, multe talente.

Prietena mea, cel putin, este omul bun la toate, iar cand spun asta nu ma refer ca stie cate putin din toate, asa cum ar trebui sa stim toti, ci este omuletul care chiar le face foarte bine pe toate pe care le stie.

Recunosc ca am ales cadourile de mai jos in functie de felul nativelor din zodia taur pe care le-am cunoscut si sunt convinsa ca se potrivesc si celor pe care le cunosti tu. Asa ca... iata care sunt propunerile mele:

Citește și:

Carte de colorat pentru adulti

Femeia din zodia Taur isi ia doza de energie din natura, o plimbare in parc sau o escapada la munte/mare o sa-i aduca fericirea aia suprema, iar linistea o gaseste in lucrurile si activitatile simple. Spre exemplu, ii place sa coloreze si sa picteze. Da-i o coala de hartie si o s-o transforme intr-un tablou numai bun de pus in rama.

Anul acesta, daca nu i-ai facut cadou anul trecut, daruieste-i o carte de colorat pentru adulti. Vine la pachet cu 30 de creioane colorate si, crede-ma, o sa iti multumeasca cu fiecare ocazie pentru surpriza facuta.

Carte de colorat pentru adulti

Mai multe idei de cadouri pentru zodia Taur

Ecran cu LED pentru Speach Bubble Light

Femeia din zodia Taur, ca orice alta femeie, se bucura sa primeasca cadouri care tin de casa. Iti recomand sa iei in calcul ca si idee de cadou un speach bubble light pe care nu doar ca poate scrie orice mesaj/cuvant motivational sau desen doreste, ci si va lumina camera in care este amplasat.

Citește și:

Speach Bubble Light are ecran LED, lumineaza cu ajutorul bateriilor si vine la pachet cu un marker special si un sablon pentru litere.

Cadouri pentru zodia Taur

Idei de cadouri inedite pentru zodiat Taur

Perna Emoji cu brate si picioruse

Copila, adolescenta, mama sau bunica, femeia din zodia Taur gaseste intotdeauna farmecul unei jucarii, motiv pentru care am pus pe lista cadourilor perna emoji cu brate si picioruse.

Chiar daca nu este pasionata de retelele de socializare (da, nativele zodiei taur nu isi dedica tot timpul postand poze si citate pe internet), o astfel de perna o sa ii aduca zambetul pe buze de fiecare data cand se pune in pat si vrea sa se relaxeze.

Cadouri pentru femeia Taur

Cauta cadoul care i se potriveste femeii din zodia Taur

Hamac pentru picioare

La cat de mult ii place miscarea, femeia Taur ar avea nevoie de pauze dese, de care oricum nu tine cont, asa ca ai putea sa ii sari in ajutor cu un hamac in care sa-si odihneasca picioarele din cand in cand.

Citește și:

Ca se afla la locul de munca sau acasa, tot in fata calculatorului, la birou, un hamac o va ajuta sa se relaxeze instant si sa prinda spor pentru sarcinile pe care trebuie sa le duca la bun sfarsit.

Cadouri pentru femai Taur

Alege din multimea de cadouri pentru zodia Taur


In functie de ce stii despre femeia Taur a carei zi de nastere o vei sarbatori, alege cadoul ideal!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Anastasiya Bleskina

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.