Setari Cookie-uri

#LikeYourself! Interviu cu bloggeritele Special Koko, Laura Musuroaea si Andreea Ibacka

Indiferent cum se asteapta altii sa arati, important e sa iti traiesti viata asa cum vrei si sa te simti bine in pielea ta. Bloggeritele Andreea Ibacka, Laura Musuroaea si Special Koko te inteleg perfect si iti dezvaluie cateva dintre surprizele pe care ti le-am pregatit!

Special Koko

1. Buna, Koko. Te urmaresc de ceva timp si pot spune ca imi plac maxim tutorialele de make-up pe care le faci. Cum ai ajuns sa faci asta? Ne poti spune povestea ta?

Aww, multumesc mult! Ma bucur ca-ti plac <3. Pai, sa vedem. Eram prin clasa a 10-a cand am descoperit ca-mi place mult sa ma joc cu tot felul de culori si texturi pe pleoape. Mai tarziu am inceput sa postez poze cu machiajele mele pe Hi5 si fetele de acolo m-au indemnat sa-mi fac blog. The rest is history .

2. Ce fel de machiaj alegi sa porti in timpul zilei?

Stiu care e raspunsul corect, dar o sa fiu sincera si o sa recunosc ca nu am un “machiaj de zi”. Eu fie nu ma machiez deloc (si n-am nicio problema cu asta), fie fac tot pachetul si merg pe contouring, iluminare, sclipici si tot asa.

3. Cum iti ingrijesti pielea avand in vedere ca esti o persoana activa care iubeste machiajul?

Citește și:

Nu cred ca fac ceva iesit din comun. Am grija sa indepartez toate urmele de machiaj, folosesc un produs de curatare dimineata si seara si o crema hidratanta si, ocazional, aplic si un exfoliant. Ah, si sa nu uitam de protectia solara!

4. Ai un sfat pentru fetele care isi doresc sa isi urmeze pasiunea?

Sa aiba incredere in ele si sa persevereze pentru ca e minunat sa faci ceva ce te pasioneaza si te determina sa cresti si sa evoluezi.

5. Daca ai putea, ai schimba ceva la tine?

Vine la fix intrebare asta, chiar purtam o discutie cu cineva pe subiectul asta. Da, as schimba mai multe lucruri la mine: as vrea sa fiu mai organizata, sa nu mai iau lucrurile atat de personal, sa interactionez mai usor cu oamenii.

6. Cum vezi tu fericirea?

Timp de calitate petrecut cu oamenii pe care-i iubesc, o mare de catei pufosi, inghetata... sunt usor de multumit .

Citește și:

7. Care sunt hobby-urile tale preferate?

Hobby-ul meu principal, pe care intre timp l-am transformat si in job, ramane machiajul. Apoi, imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa fac o tona de shopping online, sa ma joc cu cateii mei si sa aflu mereu lucruri noi.

8. Ce inseamna pentru tine #LikeYourself?

Inseamna o campanie foarte draga mie si un mesaj pe care-mi doresc sa-l transmit fetelor tinere si cititoarelor mele de toate varstele. Primul “like” vine de la voi, atunci cand va uitati in oglinda, si e cel mai important. E cel pe care nu vi-l poate lua nimeni si poate unicul care conteaza cu adevarat.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.