Setari Cookie-uri

Jerry Sargeant: Acceseaza puterea magica a ADN-ului uman

Daca doresti sa-ti modifici realitatea curenta, tot ceea trebuie sa faci este sa-ti schimbi frecventa.

”Motivul pentru folosirea limitata a ADN-ului se datoreaza faptului ca incepand cu perioada preistorica umanitatea a fost expusa unei manipulari genetice excesive si fragmentarile energetice ale retelelor pamantului au facut ca restul spirelor ADN inalte sa intre intr-o stare de adormire. Acest lucru a tinut umanitatea captiva in dimensiunile 1-3 pentru mii de ani. Majoritatea oamenilor au uitat ca ei sunt co-creatorii realitatii, fiinte asemanatoare divinitatii, cu un potential creator nelimitat si constiinta multidimensionala”, explica Jerry Sargeant.

ADN In timpul evolutiei spre dimensiuni mai inalte materia din corpul tau se transforma din carbon in siliciu si, in cele din urma, in lichid cristalin prematerial. Astfel, corpul are capacitatea de a se transforma pur si simplu in lumina aurie si de a-ti permite sa atingi starea de a fi una cu Sursa.

Citește și:

Il poti intalni personal pe Jerry Sargeant in perioada 5-6 august 2017, la Bucuresti, unde va sustine un work-shop de activare a ADN-ului. Este vorba de o calatorie experimentala extraordinara. Cu ajutorul unei serii de exercitii individuale sau in grup, meditatii de vindecare la un nivel subtil de frecventa (concepute special pentru a trezi cel de-al treilea ochi) si alte tehnici specifice de trezire a celui de-al treilea ochi, veti experimenta o schimbare radicala a gradului de constienta. Mai multe detalii gasesti aici.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.