Setari Cookie-uri

Alexandra Dulgheru: 'vreau sa devin mai buna pe zi ce trece'

Dati-mi voie sa o prezint pe Alexandra Dulgheru cu cateva intrebari decisive.

Ce e cel mai frumos in viata de jucatoare de tenis?

In afara de victorii, cred ca cel mai frumos intr-o viata de tenismen este experienta pe care o acumulezi calatorind. Ajungi sa cunosti multe locuri noi,culturi si persoane diferite. Iti deschizi mult orizontul calatorind si ma consider norocoasa sa pot avea aceasta sansa, jucand tenis.

alexandra dulgheru Si ce e cel mai greu?

Cel mai greu in viata de tenismen cred ca este viata destul de controlata ca a unui soldat. Multa rutina, multe exigente, mereu conditii noi la care sa te adaptezi, precum terenuri, temperatura, mingii, adversari noi, putina pauza, schimbat de fus orar constant, mult stres asupra corpului si multa oboseala adunata de-a lungul anului. Iti vezi putin prietenii si familia si este o viata destul de solitara.

Daca ar fi sa schimbi o regula din tenis, pe care ai schimba-o?

Daca ar fi sa schimb o e regula in tenis, a fi aceea de a se pune un "not before" inainte de fiecare meci ca sa poti sa iti organizezi mai usor programul. Sa nu te mai.incalzesti pe graba sau de prea multe ori inainte de meci. Sa ai timp sa iti faci tot ce ai nevoie inainte de meci, mai bine organizat. Sau as juca pe timp fiecare meci.

Citește și:

In afara de tenis de cine si de ce mai esti indragostita?

In afara de tenis, imi place mult sa explorez partea artistica. Imi place sa pictez. Deasemenea imi place sa practic si alte sporturi de fun, baschet, fotbal, padel sau inot. Si sunt indragostita de a calatori si mi-as dori sa ma plimb prin lume dupa tenis in anumite locuri, dar doar sa fiu in vacanta.

Cum ar trebui sa fie viata, daca ar fi s-o alegi, dupa ce te lasi de tenis?

Dupa ce ma las de tenis as vrea sa imi explorez si alte parti artistice. Mi-ar placea poate sa devin designer de interior. Sau vestimentar. As vrea de asemenea sa ma implic si in tenis totusi. Sa deschid un club sau o scoala de tenis. Ar trebui sa vad dupa tenis insa ce pot face exact. Sunt o persoana activa deci mi-ar placea cu siguranta sa ma implic in mai multe proiecte si cine stie ce inspiratie ma loveste atunci.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Vizionare placuta


Radu Buzăianu se ocupă seara la televizor de politicienii care-i fac viața grea, iar în timpul zilei, de cei 3 copii pe care-i are să-i facă viața un loc mai bun și mai cu sens. Din ce...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.