Setari Cookie-uri

Victor Slav: 'Nasterea fetitei mele este cel mai fericit moment din viata mea'

Este tipul acela celebru caruia cu greu reusim sa-i inventariem un defect. I-am pus cateva intrebari menite sa scoata in evidenta totusi si un defect doua, poate trei.

7. Dintre toate momentele acestea publice prin care ai trecut, care a fost cel mai greu?

Cele mai grele momente din viata mea au fost atunci cand mi-am pierdut bunicile. Le-am iubit foarte mult pe amandoua si am suferit foarte mult atunci cand s-au stins, mai ales ca atat bunica din partea mamei cat si bunica din partea tatalui meu s-au stins la diferenta de o luna una de cealalta, dupa grele suferinte; erau bolnave de cancer. Dincolo de aceasta suferinta, pricinuita de pierderea acestor doua persoane atat de dragi mie, niciunul dintre “evenimentele” publice mediatizate nu au mai avut insemnatate.

Victor Slav

8. Dintre toate momentele astea prin care te trece viata, daca ar fi sa alegi unul in care te-ai simtit un om fericit, pe care l-ai alege?

Nasterea fetitei mele este cel mai fericit moment din viata mea.

9. E viata asta a ta ce ti-ai dorit, mai mult sau mai putin decat te asteptai sa fie, sa zicem la 20 de ani, cand iti faceai planuri de viitor?

Citește și:

Cred ca fiecare dintre noi avem “drumul” scris, acolo, undeva. Daca ne inchipuim ca noi luam decizii si influentam, prin acestea, cursul vietii noastre, din punctul meu de vedere, este total gresit. Cu totii avem un destin pe care il urmam, iar subconstientul nostru ne face sa credem ca noi “decidem” pentru viata noastra.

10. Din toate cele care s-au scris despre tine, zi-mi care a fost lucru care te-a deranjat cel mai tare?

Au fost multe momente in care am fost deranjat de ceea ce s-a scris despre mine si viata mea, pentru ca in cea mai mare parte acestea au fost neadevaruri, nu pot “nominaliza” unul. Le-am luat ca pe niste experiente care m-au maturizat si le-am lasat sa treaca.

11. Daca m-as intalni cu cineva din alta tara si as povesti despre tine, cum ar fi bine sa fii prezentat? Cine este Victor Slav?

Citește și:

Victor Slav este un om foarte normal, o persoana simpla, cu trairi firesti ca ale fiecarui om. Sunt o persoana ambitioasa, educata si imi iubesc familia. De asemenea, imi respect si apreciz publicul.

12. Daca ar fi sa punem un nume filmului lui vietii tale de pana acum, ce nume sa punem?

“Mission Impossible”

Sursa foto: Facebook

Vizionare placuta


Radu Buzăianu se ocupă seara la televizor de politicienii care-i fac viața grea, iar în timpul zilei, de cei 3 copii pe care-i are să-i facă viața un loc mai bun și mai cu sens. Din ce...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.