Setari Cookie-uri

Interviu cu cea mai bună prietenă, femeia care mă inspiră în fiecare zi

Roxana, sau Tzolo, așa cum îi spun eu de când ne știm, are 30 de ani, o carieră de succes, un proiect personal de viitor și un soț care o completează perfect.

Tzolo și Mia

2007 - Chiar dacă nu este fană, Tzolo mi-a fost alături la evenimentele hip-hop

Hai să le prezentăm cititoarelor Kudika.ro proiectul tău de suflet - Domnul și Ucenica! Cine sunt domnul și ucenica?

Proiectul Domnul și Ucenica este născut din pasiunea pentru decorul de evenimente . Este o poveste despre decor cu influențe românești, “country”, un decor altfel. Noi creăm detalii, idei, obiecte pe care le oferim pentru închiriere alături de styling-ul propriu-zis al evenimentului (decorul evenimentului tematic) Povestea a pornit de la bunicii mei, de aici și numele (Bunicul meu, “domnul hainelor de altădată” și bunica mea, “ucenica lui de nădejde”). Din pasiunile lor din tinerețe s-a născut și pasiunea mea pentru decor.

Mărețul nostru plan este să strângem cu bucurie cât mai multe evenimente la care să le oferim celor care ne devin prieteni decoruri frumoase, altfel, customizate pe amintirile lor, toate acestea presărate cu autenticitatea obiectelor din recuzit Domnul și Ucenica.

Citește și:

Există ceva ce regreți că nu ai făcut la momentul potrivit?

Nu, chiar nu. Oare știm vreodată când e momentul potrivit?

Ce diferențe observi între adolescenții din ziua de azi și noi, generația cu cheia de gât?

Noi eram prea timizi, ei sunt direcți, spun ce gândesc și “stând for their rights”, asta îmi place foarte mult. Ce nu-mi place și asta e valabil pentru fete, în special, uită să fie feminine și cad în extrema superficialității uitând de emoție, sentimente plăcute, delicatețe, stil.

Ce îți dorești pentru 2018? La ce visezi cel mai mult?

Sănătate - că fără ea nu prea ai șanse să îți îndeplinești visurile. Concret, nu prea îmi place să spun deoarece am și un gram de superstiție. Întrebați-l pe jurnalul meu, el sigur știe.

Citește și:

Care este ultimul lucru pe care îl faci seara, înainte să adormi?

Mă giugiulesc cu Mihai (n.r: soțul meu) și zic un “Mulțumesc” în general pentru ce mi se întâmplă.

În viață trebuie să ne îngrijim de trei aspecte importante? minte, trup și suflet. Cât timp aloci fiecăruia?

Trupul e dictat de minte + suflet. Sunt niște legături așa simple: ești fericit cu tine, mulțumit cu ceea ce experimentezi, corpul va expune acest lucru. Mi se spune că nu maschez ce simt, șefa mea spune că atunci când sunt supărată, “îmi pică fața”. Asa este, mintea și sufletul își pun amprenta pe trup. Așa că, la meditație cu noi.

Tzolo și Mia

Și chiar dacă nu am fost alături una de cealaltă în fiecare zi din viață, nu am fost în vacanțte împreună, fiecare clipă petrecută împreună este o binecuvântare pentru care amândouă suntem recunoscătoare.

Citește și:

Îți mulțumesc, gurl, pentru sinceritatea și maturitatea de care dai dovadă în această relație de prietenie. Să rămâi lângă mine o viață!

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.