Setari Cookie-uri

6 moduri prin care să aduci primăvara în sufletul tău

Primăvara înseamnă renaștere și trezire la viață.

Anotimpurile vin și pleacă și uneori nu ne dăm seama de farmecul fiecăruia dintre ele decât după ce trec. Primăvara înseamnă renaștere și trezire la viață. Bucură-te de acest moment și adu primăvara în sufletul tău.

1. Decorează-ți casa cu flori de primăvară. Nu are cine să îți aducă flori? Nu este nici o problemă. Ți le poți cumpăra chiar tu. Fie că le cumperi dintr-o florărie scumpă sau de la bătrânica de la colțul străzii (prefer această variantă), pune flori proaspete în glastră. Culorile vii și mirosul lor proaspăt și plăcut îți vor umple diminețile cu bună dispoziție. Pentru a face lucrurile și mai speciale, poți alege un alt tip de floare pentru fiecare săptămână de primăvară.

2. Mergi la cules de ghiocei. Ce poate fi mai plăcut într-o zi senină de weekend decât să ieși într-una din părdurile din jurul Bucureștiului sau într-unul din parcurile din orașul tău la cules de ghiocei. Conectarea cu natura, aerul proaspăt, prospețimea plantelor și ghioceii culeși cu propriile mâini îți vor da un plus de energie și de bucurie. Și, cel mai probabil, îți vor reaminti de zilele fericite ale copilăriei.

Citește și:

3. Renunță la negru, gri și maro. Nu te-ai săturat de culori cenușii și frig? De pantaloni și haine groase? Este momentul să scoți garderoba de primăvară la lumină și să îți pui în valoare feminitatea. Acum este momentul să porți rochiile tale înflorate, pantofii cu toc și mantourile care îți pun în valoare silueta, învăluind-o totuși într-o aură de mister.

4. Ascultă muzică veselă. Indiferent de stilul muzical preferat, caută acele cântece care au mesaj pozitiv și care te fac să zâmbești. Lasă-te cuprinsă de ritm, cântă și dansează fără să te gândești la ce va spune lumea sau la faptul că cineva ți-a spus mai demult că nu ai voce.

5. Bucură-te de legumele și fructele de sezon. Spune adio mâncării congelate și fructelor de iarnă. Martie are atât de multe să îți ofere. Bucură-te de ridichi și ceapă verde dar și de pere, mere și fructe exotice precum papaya.

Citește și:

6. Decorează-ți casa de primăvară. O perdea diferită la geamul de la bucătărie, o lenjerie de pat cu flori de primăvară în dormitor, o față de masă de sezon în bucătărie te pot ajuta să conștientizezi că a venit primăvara.

Featured foto by Alena Ozerova via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.