Setari Cookie-uri

Șase semne ale unei femei Alpha

Așa cum există bărbați Alpha, la fel de bine există și femei Alpha. Sun acele femei care știu ce vor de la viață, își asumă responsabilitatea pentru existența lor și nu se lasă duse de nas. Iată șase caracterisctici ale unei femei de tip Alpha. 

Așa cum există bărbați Alpha, la fel de bine există și femei Alpha. Sun acele femei care știu ce vor de la viață, își asumă responsabilitatea pentru existența lor și nu se lasă duse de nas. Iată șase caracteristici ale unei femei de tip Alpha.

1. Reprezinți o provocare pentru bărbatul de lângă tine

Intotdeauna, conștient sau inconștient, reușești să îl provoci pe bărbatul de ângă tine în moduri pe care acesta nici măcar nu și le imaginează. Nici prin cap nu îți trece să slăbești pasul sau să o lași mai ușor. Fie este capabil să te urmeze fie nu. Iar dacă nu, ghinionul lui. Tu ai deloc vreme de pierdut, mai ales că ești conștientă de cât de prețios și limitat este timpul nostru pe acest Pământ.

2. Nu ai nevoie de un bărbat care să facă ceva să se întâmple

Bărbații îți spun des că se simt inutili în preajma ta, că ar trebui să încetezi să faci tu tot pentru ca și ei să se poată simți necesari. Bărbatul care reușește să te cucerească și să rămână lângă tine este cel care înțelege că nu este nimic rău în nu a avea nevoie de el tot timpul și în faptul că te poți descurca singură aproape în orice. Trăim într-o lume modernă.

Citește și:

3. Ești directă cu el

Nu este genul care să își piardă vemea cu jocuri de liceu. Dacă nu ești mulțumită de ceva, o spuni direct, fără ocolișuri.

4. Preferi faptele și nu vorbele

Nu îți place să îți pierzi timpul vorbind despre cum vei obține ceea ce îți dorești. Ci pur și simplu îți sufleci mânecile și treci la acțiune. Consideri că nu are nici un rost să aștepți ca alcineva să ia decizii sau să acționeze în locul tău și nu accepți să depinzi de altcineva.

5. Ești greu de mulțumit

Ești greu ba chiar foarte greu de mulțumit. Și asta pentru că nu accepți lucuri mediocre sau comune. Un bărbat trebuie să muncească serios pentru a te face fericită.

6. Viața alături de tine nu este neapărat roz

Pentru unii bărbați, reprezinți genul de femeie dificilă. Ii faci să se îndoiască de ei înșiși și nu ai nici o reținere în a ii provoca pentru a ii face să își dovedească valoarea.

Citește și:

Featured foto by Dean Drobot via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.