Setari Cookie-uri

Trei feluri în care energia ta pozitivă schimbă lumea (și pe tine)

Poate că ți se pare că nu contezi prea mult în această viață pentru că nu ești o persoană publică sau influencer. Insă, crede-mă, contezi mai mult decât crezi. Energia ta pozitivă modelează lumea și pe tine. Iată cum. 

Poate că ți se pare că nu contezi prea mult în această viață pentru că nu ești o persoană publică sau influencer. Insă, crede-mă, contezi mai mult decât crezi. Energia ta pozitivă modelează lumea și pe tine. Iată cum.

1. Îți arată toate posibilitățile pe care le ai la dispoziție

Când ai energie pozitivă, întreaga ta perspectivă asupra vieții se schimbă. In loc să vezi obstacole și probleme, începi să vezi soluții și oportunități. Iți dai seama, surâzând, cât de mici și lipsite de importanță sunt lucrurile asupra cărora te-ai concentrat sau de care te-ai temut până în măduva oaselor. De asemenea, realizezi cât de ușor este să găsești cele mai bune soluții atunci când încetezi să îți faci griji inutile și să îți trăiești viața în frica.

Citește și:

Mintea ta beneficiază de un surplus de energie și astfel poate începe imediat să genereze posibilități și soluții. Apar idei noi și îndrăznețe dar și noi modalități de a vedea lumea.

2. Te face să te simți mai bine

Energia pozitivă te face să simți emoții pozitive și senzații plăcute în corpul tău. Îți dă un surplus de vitalitate și de chef de viață. Practic, se află la polul opus față de frică, pe aceeași frecvență cu iubirea și bucuria.

Citește și:

Din moment ce emoțiile sunt filtre prin care percepi realitatea ta din fiecare clipă, este important să să vizualizezi cum emoțiile tale pozitive au capacitatea de a picta literalmente realitatea ta în culori vii și plăcute, făcând-o extrem de frumoasă.

Emoțiile pozitive te ajută să ai o mai mare claritate mentală, îți întăresc sistemul imunitar și creează un curent de energie armonios și benefic în înreaga ta ființa.

3. Îi afectează în mod pozitiv pe toți cei din jurul tău

Poate că ți s-a spus că ai un zâmbet molipsitor. Ei bine, la fel este și energia ta pozitivă. Aceasta afectează într-un fel sau altul, fiecare persoană cu care interacționezi. Asta nu înseamnă că toată lumea te va plăcea.

Unii oameni care se agață de negativitatea lor te vor respinge. Cei care își doresc să evolueze, vor deveni mai pozitivi. Imaginează-ți ce se poate întâmpla dacă pozitivitatea se răspândește pretutindeni în lume și tot mai mulți oameni își ridică vibrația.

Citește și:

Featured foto by gpointstudio via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.