Setari Cookie-uri

Cadouri inedite de Crăciun: daruri care scriu povești

Sărbătorile de iarnă sunt încărcate cu emoții, cu iubire și cu multe, multe amintiri frumoase. De fiecare dată scriem povești. Așteptăm nerăbdători darurile de sub brad, dar totodată chiar noi devenim Moș Crăciun.

Fiecare dorește să găsească acele cadouri potrivite, de care să se bucure cu adevărat cei dragi, dar mai ales acele cadouri care să scrie amintiri. Din atât de multe variante, am selectat câteva cadouri inedite, care scriu povești pentru cei dragi, dar și pentru tine.

Cadouri inedite de Crăciun – povești de iubire

Harta lumii răzuibila

Este un cadou potrivit pentru cei care adoră să călătorească. Fiecare loc în care a fost persoana dragă (sau ați fost chiar împreună) poate fi răzuit și descoperit pe această hartă. Este că o urmă a drumurilor sale. Harta prezintă detalii extraordinare, este concepută cu un design ușor de asortat oricărui decor și vine gata împachetată pentru a fi dăruită.

Harta o poti achizitiona de aici.

harta lumii razuibila

Povești spuse la cafea... sau la ceai

Diminețile încep de obicei cu o băutură caldă, fie aceasta cafea sau ceai. Și diminețile de iarnă pot fi cu povești frumoase! Acest set din porțelan, cu piese pictate manual (setul poate fi personalizat), aduce o notă caldă și inedită momentelor matinale.

Citește și:

idei de cadouri inedite set de 2 cesti din portelan pictate manual personalizabile

Poartă-mă, cu drag!

Clasic, însă mereu în trend. Bijuteriile rămân acele cadouri pe care le faci persoanelor, acestea fiind purtate des, în aminterea momentului în care le-au primit. Va recomandăm să alegeți bijuterii veritabile, din metale prețioase.

Lănțișor cu inima – pentru persoană dragă, disponibil aici

idei inedite de cadouri lantisor din aur cu pandantiv inima

Butoni din argint cu model clasic disponibili aici

butoni din argint - idei de cadouri de sarbatori pentru barbati, pentru nas sau pentru iubit

Măsuță pentru cadă

Pentru cei care știu să transforme momentul băii într-un ritual de relaxare! Această măsuță pentru cadă este ajustabilă, prezintă suport pentru pahate, pentru gustări, pentru carte sau tabletă. Este ideală pentru momentele romantice!

Masuta poate fi achizitionata de aici

masuta oentru cada

Gramofonul – pentru o atmosferă retro

Dacă știi o persoană dragă căreia îi plac obiectele de colecție sau pur și simplu muzica, acest cadou poate fi cu adevărat apreciat. Poți opta pentru un design clasic sau unul modern (pick-up). Puteti achizitiona un gramofon de aici

Citește și:

idei cadouri de Craciun Pickup

Bilete Spa Day!

Oh, cred că oricine și-ar dori să primească un astfel de cadou. Iată de unde poți procura bilete pentru Spa Day în București - de aici.

Caricatura personală sau a familiei

Un cadou cu adevărat inedit, însă foarte apreciat chiar și peste ani, haios și creativ – caricatura persoanei dragi sau chiar a întregii familii. Alege caricaturile lui Ștefan Popas – celebrul caricaturist român.

Alte idei de cadouri inedite care scriu povești și schimbă vieți? Fii Moș Crăciun pentru acești copii! Citește și CADOURI PENTRU PERSOANE CARE AU DE TOATE

Foto: By Olga Zarytska/shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.