Setari Cookie-uri

Despre feminitate, succes și iubire cu Grace Kelly

Când Ava Gardner se urcă într-un taxi, şoferul o recunoaşte imediat, că e Ava Gardner. Se întâmplă la fel pentru Lana Turner sau Elizabeth Taylor, dar niciodată pentru mine; eu nu sunt niciodată Grace Kelly, ci doar cineva care arată ca Grace Kelly.

Grace Kelly una dintre divele Hollywood-ului din epoca sa de aur, a uimit întreaga lume atunci când a renunțat la cariera de actriță pentru a deveni Alteță Regală de Monaco. Frumusețea sa naturală a fost dublată de eleganță și grație înnăscute dar și de o inimă plină de bunătate. Ea ne-a dăruit nu doar filme memorabile și o poveste de vis dar și gânduri care te pot ajuta să te regăsești în momente de cumpănă.

1. Poveştile cu zâne sunt imaginare. Eu sunt o persoană reală. Eu exist. Dacă povestea vieţii mele, ca femeie, va fi spusă într-o zi, cel puţin oamenii vor descoperi o persoană reală, aşa cum sunt.

2. Evit să privesc înapoi cu mânie. Prefer să am amintiri frumoase, nu regrete.

3. Domnul Hitchcock mi-a spus totul despre cinema. Era foarte mulţumit de faptul că am înţeles că scenele de crimă trebuie să fie la fel ca scenele de dragoste, iar cele de dragoste la fel ca scenele de crimă.

Citește și:

4. Rolul femeii este acela de a fi stâlpul familiei.

5. Tatăl meu avea o viziune foarte simplă despre viaţă: nu primeşti ceva pentru nimic; totul trebuie câştgat, prin muncă, perseverenţă şi cinste.

6. Perlele sunt favoritele mele pe ecran şi în viaţa mea privată.

7. Sunt o feministă convinsă. Cred că femeile pot face orice îşi pun în gând să facă.

8. Am ajuns la succes foarte repede. Poate prea repede ca să-mi dau seama de importanţa acestui fapt.

9. M-am bucurat de un succes rapid. Poate prea rapid ca să-mi dau, liniştită, seama de ce mi se întâmplă.

10. Tatăl meu avea un farmec aparte, un dar cu care ne câştiga încrederea. Era genul de om cu care multe persoane şi-ar dori să petreacă o seară.

11. Dragostea mea pentru flori mi-a deschis multe uşi. Mi-am făcut mulţi prieteni datorită pasiunii lor pentru flori, cât şi datorită vastelor lor cunoştinţe din acest domeniu.

Citește și:

12. Urăsc Hollywoodul. Este un oraş fără milă. Nu ştiu nici un alt loc din lume unde atât de mulţi oameni suferă de căderi nervoase, unde sunt atât de mulţi alcoolici, nevrotici şi unde este atât de multă nefericire.

13. Cel mai greu mi-a fost să redevin o persoană normală, după ce-am fost actriţă de cinema atât de mult timp. Pentru mine, după ce-am trăit în New York şi Hollywood, o persoană normală era cineva care joacă în filme.

14. Când Ava Gardner se urcă într-un taxi, şoferul o recunoaşte imediat, că e Ava Gardner. Se întâmplă la fel pentru Lana Turner sau Elizabeth Taylor, dar niciodată pentru mine; eu nu sunt niciodată Grace Kelly, ci doar cineva care arată ca Grace Kelly.

15. Dacă există un lucru care este străin pentru mine, este faptul de a face cumpărături de plăcere. Pe de altă parte, cred că este corect să-i onorez pe toţi cei care crează lucruri frumoase pentru mine şi le dă astfel satisfacţie celor care mă văd purtându-le creatiile.

Citește și:

Featured foto by Maram via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.