Setari Cookie-uri

Unelte spirituale pentru a te elibera de frica de necunoscut și a te pregăti pentru o nouă viață

Una dintre cele mai pregnante frici care a ieșit la iveală în această perioadă este frica de necunoscut.

De la începutul pandemiei, Daniela Nistor, ghid spiritual și autoare, ne-a susținut neîncetat pe noi toți cei afectați prin meditații ghidate și materiale utile oferite cu generozitate în mediul online. Una dintre cele mai pregnante frici care a ieșit la iveală în această perioadă este frica de necunoscut. In acest interviu, Daniela îți oferă unelte pe care să le folosești pentru a te elibera de această frică și a te pregăti pentru o nouă viață.

Cum definești necunoscutul?

Daniela Nistor: Vizual, percep necunoscutul ca pe un tunel întunecat care duce către Lumină În fața lui, ca orice alt om, am emoții, neliniști, angoase dar și curiozitate și deschidere. Chiar dacă frica și îngrijorarea sunt firești, este important să ne amintim imediat faptul că noi, încă din momentul concepției în calitate de suflete, ne conectăm la acest necunoscut numit viață. Cu el ne reîntâlnim de nenumărate ori, de a lungul vieții și, de fiecare dată, îi facem față cu bine, devenind mereu mai puternici, mai înțelepți, mai curajoși.

Citește și:

Necunoscutul este singura constantă a vieții, similar cu schimbarea, manifestată peste tot în natură: zi, noapte, anotimpuri, vârsta cu schimbările ei, naștere, moarte.

Aud frecvent ca viața noastră nu va mai fi niciodată ca înainte. Care este oportunitatea pe care ne-o oferă necunoscutul în această perioadă?

Daniela Nistor: În această perioada în care emoțiile, în special cele negative, sunt potențate de ceea ce se întâmplă în jur, viața ne oferă și oportunități nenumărate. Una dintre ele este aceea de a alege la ce invitație să răspundem și cum să răspundem. În acest moment din viață mea pot spune DA lucrurilor care mă susțin ca vibrație și creșterii încrederii în viață, alegându-le sau le invitându-le în realitatea și manifestarea mea, afirmându-le.

Citește și:

De asemenea, pot accepta anumite realități ca nefiind adevărul meu și le pot spune NU refuzându-le și neutralizându-le prin comandă mentală: “Anulez această informație din conștiința mea, viața mea și de pe planetă!”

Aceste mici acte de igienă mentală și emoțională ne întăresc autenticitatea, puterea și claritatea personală de zi cu zi.

O altă alegere importantă este legată de prioritizarea lucrurilor și de ceea ce este important acum, în viața ta, prin întrebări de genul: Cine aleg eu să fiu acum în viață mea? Ce este cel mai important pentru mine acum în viața mea?

Este bine ca aceste întrebări să fie urmate de acțiuni și activități, care ne ajută să ne conectăm cu acele lucruri și să le începem manifestarea în viață noastră.

Citește și:

Cum putem transforma necunoscutul în aliat?

Daniela Nistor: Necunoscutul este deja un aliat și un învățător în viața noastră pe planetă. El ne oferă șansă să fim autentici și să ne recalibrăm la adevărul propriu, în fiecare situație, ne dă libertate de mișcare, expresie și creativitate, în fiecare moment al vieții.

Altfel spus, necunoscutul de acum care ne așteaptă este doar o altă față a necunoscutului pe care l-am depășit deja cândva. Necunoscutul de cândva este acum unul familiar, cu care nu ne-am născut dar prin care am trecut de a lungul copilăriei, adolescenței și vieții de om matur și care a devenit, în fapt, o parte a vieții noastre.

Te invit să faci un exercițiu de împuternicire personală și să repeți afirmația /alegerea de mai jos dacă rezonezi cu ea:

Citește și:

“Accept că nu știu ce și cum se vor întâmpla lucrurile pentru mine și planetă și îmi dau voie să mă împac cu aceasta, având speranțe și convingeri pozitive în planul Universal Divin. Indiferent de ce va fi să fie, eu aleg să fiu prezentă și decid că voi face față experienței, în mod optim”.

Cum ne eliberăm de frica de necunoscut?

Daniela Nistor: Sunt multe tehnici de lucru folositoare! În acest moment însă, aș sugera să ne împrietenim cum putem mai bine cu acest adevăr, să acceptăm faptul că, totul în viață este un posibil necunoscut și absolut nimic, niciodată, nu este sută la sută în controlul nostru.

În ciuda încercărilor și a speranțelor noastre potrivit cărora putem controla ceva în acest univers, pe această planetă, a liberului arbitru, nu putem ști niciodată ceea ce este posibil să se întâmple în fiecare moment al vieții.

Citește și:

Dacă rezonezi cu aceste afirmații-alegeri, le poți rosti zilnic:

“Eliberez acum frica de necunoscut, acceptând că el este parte a vieții mele, a fost mereu și va fi. Aleg să fac ce știu și pot mai bine în a menține o perspectivă pozitivă a vieții care să ducă la rezultatele pe care le doresc. Mă împac cu necunoscutul, transformându-l în motor de susținere a creativități vieții mele. În calitate de ființă divină am primit și venit aici cu tot ceea ce îmi este necesar pentru a mă manifestă, în siguranță, pe deplin.”

Cum putem cultiva o stare de pace și bucurie interioară, în această perioadă?

Daniela Nistor: În fiecare situație și experiență de viață, avem acces la liberul arbitru. De exemplu, în ciuda a ceea ce se întâmplă dureros în lume acum, sunt oameni care rămîn indiferenți. Unii oameni se îndrăgostesc, alții aleg să renască în calitate de lideri. Aceștia din urmă îi ajută pe ceilalți prin darul lor, făcând ceea ce știu și ce pot ei mai bine acum.

Citește și:

Un exercițiu potrivit ar fi acela prin care să începem ziua și să o încheiem într-o stare de pace, inspirând și aducând pacea în inima noastră, expirând și transmițând-o în toate celulele. După câteva minute, putem transmite raze de pace din inimă peste tot în lume, conform modelului Maestrului Iisus, Maestrului Budha sau altor modele spirituale, cu care rezonăm ca frecvența și credință.

Cum ne putem pregăti pentru viața care va renaște la sfârșitul acestei perioade?

Daniela Nistor: Dându-ne voie să acceptăm ceea ce se întâmplă acum ca pe o experiență reală, acceptându-i existența, ieșind din rezistență pentru a întră în adaptare, fără a creea apatie sau semi-depresie. În acest fel, ne dăm voie să fim pregătiți pentru tot ceea ce ne oferă viață. Este important, de asemenea, să ne păstrăm credință știind că: “Viața e de partea mea și mă susține în alegerile mele atunci când eu o accept, așa cum este .”

Un exercițiu de folos, pe care l-am primit și l-am transmis participanților la “Cursul de vindecare și armonizare în criză”, ținut acum două săptămâni, constă în a scrie un scurt paragraph legat de viața personală de după perioada Corona, cu alegeri clare de a ieși din această experiență optimistă, sănătoasă, înțeleaptă, mai puternică și armonizată cu viața.

Duminică 10 mai, voi ține online un curs special de readaptare intitulat Curs de renaștere spirituală și adaptare la o nouă viață .

La final, doresc să vă ofer un nou mesaj primit de la Divin, special pentru voi:

“Dragele mele, voi sunteți purtătoarele vieții, a curajului și a frumuseșții atât de necesare sufletului pentru a simți bucurie. Rămâneți puternice și positive, alinați-i mereu pe cei aflați în nevoie cu o vorbă, un gest, un cântec, o rugăciune, fiind gata să renașteți ca pasărea Phoenix, mai luminoase, mai libere și mai puternice!”

Informații transmise prin mine în această perioada

Interviul cu sfaturi și mesaje, publicat de revista Kudika:

www.kudika.ro/articol/spiritual/61135/mesaje-din-lumin.html

Scurtă meditație de susținere (Youtube):

www.youtube.com/watch?v=t812TkHuQks

Meditație spirituală de conectare cu Mama Pământ și Maeștrii Divini de

susținere: www.youtube.com/watch?v=kIlDN3y0blg

Alte materiale împreună cu meditația de rugăciune și vindecare planetară a portalului din 4/4/2020 și a portalului din 4/5/2020 găsiți pe:

www.facebook.com/DanielaLuciaNistor

Va invit cu drag la evenimentele viitoare pe care le voi realiza, atât pe Facebook-ul meu, unde fac meditațîi life, lunea și vinerea, cât și pe zoom, unde lucrăm profund pe diverse teme, actuale și importante, de susținere personală și evoluție planetară.

Vă doresc să rămâneți conectate la cea mai pozitivă viziune personală și planetară posibilă, legată de viață vostră și viitor, așa cum inima voastră o dorește.

Evenimente viitoare online realizate de Daniela Nistor

Pe tot parcursul acestei perioade de criză voi realiza meditații ghidate de grup pe pagina mea Facebook, după programul următor:

Luni 4 mai, 11 mai, ora 10:00: Meditație de vindecare și susținere a României și a personalului medical.

Vineri 1 mai, 8 mai, 15 mai, ora 10:00: Meditație de conectare cu străbunii, Mama Pământ și noul Portal de lumină.

Duminică, 9 mai, între orele 10:00-16:00 - Curs de renaștere și adaptare la

noua viață.

În fiecare sâmbătă din luna mai, între orele 10:00-13, Mentorat spiritual.

Featured foto by Kate Aedon via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.