Setari Cookie-uri

8 Trucuri pentru o schimbare de look reusita

Iata care sunt cele mai bune sfaturi de care sa tii cont atunci cand decizi sa faci o schimbare de look la tine acasa!

Simti nevoia sa faci o schimbare de look si prima ideea care iti vine in minte este sa iti schimbi culoarea parului. Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa obtii un rezultat fantastic chiar si atunci cand decizi sa te vopsesti acasa.

Trucuri pentru o schimbare de look la tine acasa

schimbare de look Foto: Valua Vitaly, Shutterstock

1. Verifica ingredientele

Citeste eticheta de pe cutie pentru a vedea cati compusi chimici se afla in vopsea. Cu cat mai mare este numarul acestora, cu atat mai nociva este aceasta pentru parul tau. Evita amoniacul care genereaza un efect tern, de uscaciune.

2. Alege ingrediente naturale

Vopseaua de par care contine ingrediente naturale hidrateaza parul, protejeaza scalpul, dau firului de par stralucire si suplete.

3. Alege nuanta cu grija

Nuanta aleasa trebuie sa se potriveasca cu pielea ta. Asadar, alege o culoare cu cateva tonuri mai inchisa sau mai deschisa decat cea naturala. Nu te teme sa te joci adaugand suvite.

Citește și:

4. Pregaste-te

Inainte de a incepe marea operatiune "vopsit", asigura-te ca spatiul de desfasurare este pregatit. Ustensilele trebuie sa fie la indemana iar spatiul din jurul tau acoperit cu o folie protectoare. Evita sa porti rochia pe care tocmai ti-ai cumparat-o.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.