Top Line Nail&Make-up Expert: Traieste experienta frumusetii personalizate!

Top Line Nail&Make-up Expert: Traieste experienta frumusetii personalizate!

Top Line Nail&Make-up Expert este un concept menit sa ofere o experienta premium de beauty.

Kryolan- Pe scena, la evenimente speciale, pe platourile de filmare, in studiourile de televiziune si la sedintele foto: oricand este necesar un make-up profesional, sunt utilizate produsele KRYOLAN. kryolan

Actorii si make-up artistii din intreaga lume au invatat sa aprecieze rezistenta extraordinara, compatibilitate si aplicabilitatea variata a produselor KRYOLAN – in special in cazul aplicarilor de lunga durata.

De asemenea, specialistii in tratamente cosmetice au descoperit beneficiile considerabile ale produselor de make-up profesional pentru ei insisi si pentru clientela lor.

Infiintata in 1979, in Vista, CA, CND (Creative Design Nail) este lider la nivel global in industria de ingrijire a unghiilor, sustinand rolul ingrijirii unghiilor in frumusetea personala si moda.

Profund dedicat in avansarea industriei, CND aloca timp si resurse semnificative pentru cercetarea si dezvoltarea produselor, educatie si asistenta pentru clienti. Membri companiei urmaresc acest obiectiv cu un angajament ferm de peste 30 de ani, fiind mandri ca au revolutionat industria serviciilor de unghii.

In spatele fiecarui produsele CND se afla un plan complet de cercetare si testate inainte de a ajunge la client. Compania detine propriul laborator de ultima generatie, precum si cunostiinte tehnologice si stiintifice pentru a crea produsele pe care profesionistii le doresc si de care au nevoie. O data ce aceste produse si servicii sunt in mainile lor, CND continua sa ofere suport, educatie si inspiratie.

Accentul pe detaliu este un plus pentru frumusetea dumneavoastra, tocmai de aceea, prin intermediul Top Line Nail&Make-up Expert, avem grja de aceasta din cap, pana-n picioare.

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri