Setari Cookie-uri

Solutia anti-aging Clinique Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser cu Vitamina C pura

De acum, prospetimea inseamna putere!

comunicat de presa

clinique Noua pudra Clinique Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser cu vitamina C pura este o pudra ultra fina care se activeaza in contact cu apa, oferind efect instant asupra tenului: ii ofera luminozitate, netezeste si imbunatateste textura pielii datorita formulei anti-aging a vitaminei C in stare pura.

Proaspat inseamna puternic!

Cu noul Clinique Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser cu Vitamina C Pura pielea ta devine mai sanatoasa si mai tanara de la prima aplicare.

Este dovedit faptul ca Vitamina C se oxideaza in timp, de aceea, ea actioneaza cel mai bine atunci cand e proaspata. Astfel, pachetele inovatoare de unica folosinta protejeaza formula, oferind in fiecare doza cea mai pura si proaspata forma a vitaminei C.

Pentru o experienta de revigorare si reinnoire a celulelor pielii, iti recomandam sa combini aceasta pudra ultra fina cu apa. Chiar de la prima aplicare, pielea se trezeste instantaneu la viata, avand un aspect mai luminos, contribuind la procesul de reinnoire a celulelor. Poti folosi pudra de curatare in fiecare dimineata (formula este special conceputa pentru a nu usca pielea) separat sau impreuna cu Booster-ul Clinique Fresh Pressed.

Citește și:

Cum sa activezi si sa folosesti pudra:

  • Toarna pudra in mainile umede.
  • Adauga apa si amesteca.
  • Maseaza pe piele, cu grija.
  • Lasa produsul sa actioneze 1 minut timp in care Vitamina C sa patrunda in piele.
  • Clateste cu suficienta apa.

Ingrediente si tehnologie:

  • Vitamina C (Acid Ascorbic) ajuta instant pielea sa-si recapete luminozitatea, stralucirea si aspectul tanar.
  • Argila caolin, cunoscuta pentru proprietatile purificatoare naturale ajuta la absorbtia sebumului si a prafului si, in acelasi timp, improspateaza si exfoliaza pielea.
  • Acidul Salicilic actioneaza ca un exfoliant pentru a indeparta stratul de celule moarte si excesul de sebum, in vederea uniforimizarii si retexturizarii pielii.

NOU! Clinique Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser Pure Vitamin C (14gr) este disponibil in magazinele de profil, iar pretul recomandat este de 129 RON.

Citește și:

Produsul este testat pentru a nu produce alergii. 100% fara parfum

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.