Setari Cookie-uri

Tratament personalizat pentru ten, chiar la tine acasa!

Pentru un ten frumos si sanatos, pielea ta are nevoie de ingrediente active care mentin ridicat nivelul de hidratare si previn semnele imbatranirii premature.

comunicat de presa

tratament pentru ten
Pentru un ten frumos si sanatos, pielea ta are nevoie de ingrediente active care mentin ridicat nivelul de hidratare si previn semnele imbatranirii premature, precum liniile fine, petele pigmentare si cearcanele. Ingrijirea pielii poate fi realizata cu usurinta chiar si in confortul casei tale, optand pentru unul dintre boosterele de la Intraceuticals.

Pentru detoxfierea pielii

Boosterul Antioxidant + contine vitamine si carotenoizi care lucreaza impreuna pentru neutralizarea radicalilor liberi, imbunatatirea circulatiei, ochilor umflati si cearcanelor din jurul ochilor.

Pentru fotoprotectie ridicata a tenului

Boosterul Vitamina C+3 contine 3 forme de vitamin C, ce ce ajuta la intarirea matricii de colagen, protejeaza impotriva radicalilor liberi si previne imbatranirea premature, ofera luminozitate si actioneaza asupra hiperpigmentatiei. In plus, boosterul actioneaza ca un fotoprotector asupra pielii, datorita vitaminei C.

Citește și:

Pentru imbunatatirea texturii pielii

Collagen Booster asigura pielii un cocktail de ingredient cu proprietati de stimulare a colagenului. “Lipsa colagenului si a elastinei sunt cauze majore de aparitie a ridurilor si al aspectului de piele flasca. Prin folosirea boosterului cu colagen, pielea va avea un aspect vizibil intinerit, va deveni mai ferma si mai stralucitoare”, afirma Alexandra Zota, medic dermatolog in cadrul clinicii Dasdem.

Pentru tratarea petelor pigmentare

Boosterul Vitamina A+ curate si ofera luminozitate pielii congestionate, imbunatateste aspectul porilor dilatati, catifeleaza si calmeaza pielea iritata, reduce liniile fine si ridurile. De asemenea, datorita vitaminei A si a altor ingrediente active ce se gasesc in compozitia boosterului, se intensifica activitatea celulara de la nivelul pielii.

Citește și:

Inainte de a aplica orice tip de booster, se recomanda folosirea produsului Daily Serum de la Intraceuticals, pentru sporirea efectelor benefice asupra pielii.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.