Setari Cookie-uri

Noul corector Artistry Exact Fit de la Amway, cu tehnologia Color Lock

Noua tehnologie Color Lock desavarseste aspectul pielii, camufleaza imperfectiunile, oferind luminozitate si o acoperire de lunga durata.

comunicat de presa

corector Provocarile cotidiente si stilul de viata dinamic le lasa femeilor tot mai putin timp la dispozitie pentru improspatarea machiajului, subliniind importanta produselor cosmetice care le ajuta sa se simta frumoase de dimineata pana seara.

Amway vine in intampinarea femeilor active prin lansarea noului corector Artistry Exact Fit Perfecting Concealer, care ofera tenului un aspect natural, fara cusur, ce camufleaza, pe durata intregii zile, micile imprefectiuni ale pielii.

TEHNOLOGIE COLOR LOCK

Perfectiunea pe durata intregii zile este asigurata de tehnologia revolutionara Color Lock a noului Artistry Exact Fit™ Perfecting Concealer. Formula avansata este flexibila si rezistenta la transfer. Indiferent de activitate, de caldura sau umiditatea la care ne expunem tenul, pigmentii noului corector sunt perfect calibrati pentru rezistenta si confort.

Citește și:

TRANSFORMA ASPECTUL PIELII

Formula Artistry Exact Fit™ Perfecting Concealer este un amestec unic si echilibrat de perle tahitiene si prisme optice care filtreaza lumina pentru a crea un efect lejer ce estompeaza vizibil imperfectiunile si aspectul porilor. Rezultatul final este unul fara cusur, oferind un look elegant cu aspect natural.

„Formula este una lejera si cremoasa, care imbina cu usurinta efectul colorant pe tot parcursul zilei. Oferind machiajului o nota finala naturala, corectorul poate fi folosit pentru a ascunde cearcanele si pentru a da stralucire si prospetime tenului, pentru a reduce aparitia petelor dar si ca baza pentru fardul de pleoape“, a declarat Rick DiCecca, Makeup Artist Global Artistry.

Artistry Exact Fit Perfecting Concealer este disponibil in cinci nuante, plus o nuanta pentru iluminare si accentuare.

Citește și:

Formula nu are miros, este rezistenta la apa, nu contine uleiuri, poate fi folosita si pentru pielea sensibila din jurul ochilor si nu formeaza cute. Este testata dermatologic, potrivita oricarui tip de piele si nu blocheza porii.

Artistry Exact Fit™ Perfecting Concealer este disponibila din luna aprilie 2017, la pretul de 120,47 lei. Pentru mai multe informatii vizitati www.amway.ro

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.