Setari Cookie-uri

Crema de maini in cele mai dragute recipiente

Crema de maini joaca un rol deosebit de important in viata unei femei. Asta pentru ca mainile sunt precum o carte de vizita. Si ne dorim maini catifelate, tinere pentru tot restul vietii, dar nu o sa ne bucuram de ele asa daca nu le acordam din timp atentia cuvenita.

Eu am pierdut deja cativa ani in care nu am folosit crema (din pura comoditate) si regret enorm. Acum, insa, nici nu concep sa imi lipseasca din geanta si sa nu o folosesc dupa fiecare spalare. Am una in geanta, una pe biroul de la locul de munca si una pe noptiera (ca sa fiu sigura ca nu o sa imi fie lene sa ma dau jos din pat si sa o caut).

Crema de maini in borcane

Caut in special cremele in recipiente tip borcan sau cu pompita. Si, chiar daca nu putem judeca o carte dupa coperta, imi place sa le aleg pe cele ale caror ambalaje ma atrag la prima vedere. Urmeaza apoi felul in care miroase, desi pe primul loc ar trebuie sa fie efectul pe care il are asupra mainilor noastre.

Dincolo de protectia si hidratarea pe care ne-o ofera, crema de maini reprezinta si un cadou inspirat pentru toate femeile. Sincer, ce femeie o sa ramana indiferenta in fata unui produs cosmetic care o ajuta sa se simta mai bine in pielea ei?! La propriu si la figurat. Eu, cel putin, sunt mega incantata cand primesc in dar creme de maini, lotiuni de corp si geluri de dus. Si pentru ca ma bucur ca un copil in dimineata de Craciun, ma gandesc ca la fel de tare s-ar bucura si o prietena daca i-as face cadou produse de genul.

Citește și:

In magazinele online am gasit mai multe tipuri de creme de maini decat mi-as fi inchipuit ca exista. Toaate sortimentele. Crema de maini cu lavanda, crema de maini cu fructul pasiunii, crema de maini cu argan, crema de maini cu ulei de masline, crema de maini cu ciocolata, etc. Asta inseamna ca pot sa aleg cadoul perfect in functie de gusturile fiecarei prietene.

Crema de maini

Crema de maini Sugared Violet Crema de maini cu mesaj haios Crema de maini aloe vera

Crema de maini in cutii cu figurine

Dar, cum spuneam mai sus, ambalajul conteaza foarte mult, mai ales atunci cand vine vorba de un cadou. Asa ca m-am pus pe cautat creme de maini "gazduite" de cele mai dragute recipiente. Si am gasit recipiente care intruchipeaza personaje si animale, borcanase cu design care ma duce cu gandul la tari straine sau cu mesaje haioase, perfecte pentru cadouri de oferit unor prietene bune (*nu as oferi oricui - unei persoane nu foarte apropiate - un borcanel cu crema de maini pe care scrie amuzant Hand Shit). Ce ma bucura si mai tare este faptul ca pot pastra recipientele si le pot reumple sau folosi in alte scopuri.

Citește și:

Nu uita sa cauti crema de maini cu ingrediente naturale, textura delicata si care se absoarbe usor, lasand mainile fine ca ale unui bebelus.

Sursa Foto Front Page: shutterstock/images72

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.