Setari Cookie-uri

4 creme de fata naturale

Ti se intampla si tie ca atunci cand te dai cu crema hidratanta pe fata sa simti ca din acel moment tenul tau reinvie, este mai sanatos, mai fericit, mai tanar si mai luminos, chiar daca nu te uiti in oglinda?

Eu asta simt de fiecare data, chiar daca nu ma dau cu crema atat de des pe cat mi-as dori, si sunt invaluita de emotii.

Nu este o varsta anume la care trebuie sa incepi sa folosesti crema de fata. Aceasta joaca un rol extrem de important in sanatatea chipului nostru, astfel ca niciuna dintre noi nu ar trebui sa o neglijeze.

Din punctul meu de vedere, fiind patita, as spune ca o femeie ar trebui sa acorde o atentie sporita tenului odata ce incepe sa foloseasca si produsele cosmetice. Indraznesc sa spun ca ar trebui interzisa utilizarea fondului de ten fara crema hidrantata.

Mie mi-au castigat increderea cremele de fata naturale, cele cu extracte din plante, cu ulei sau unt. Simt ca toata sanatatea este stransa in cutiuta aceea de crema.

Crema de fata cu efect lifting si crema de fata anti-imbatranire

Pentru varsta mea (30 de ani), consider ca este indicata folosirea cremelor cu efect lifting si anti-imbatranire.

Citește și:

Crema de fata cu efect lifting, cu unt de shea, acid hialuronic si extract din flori de lotus, este bogata in nutritivi, fiind ideala pentru tenul matur sau stresat. Este un tratament eficient pentru infrumusetare, redand tenului elasticitate, luminozitate si un imediat "efect lifting".

Datorita continutului ridicat de ulei de Rosa Mosqueta (trandafir salbatic), ulei vegetal inalt hidratant, crema anti-imbatranire cu Vitamina E si ulei de macese este indicata pentru tenul uscat si exigent.

Extractul din bujorii trandafirului era utilizat inca de acum cateva secole de populatiile din Chile pentru a proteja pielea si pentru a atenua semnele timpului. A ajuns sa fie folosit si in cosmetica cu rezultate optime pentru a trata ridurile de expresie, si, in general, impotriva imbatranirii pielii.

Creme de fata

Crema de fata cu efect lifting Crema de fata anti-imbatranire

Citește și:

Complex apicol si crema de fata cu extract de ceai verde

De Apidermaliv (complex apicol) am aflat relativ de curand de la o foarte buna prietena, innebunita mai ceva decat mine dupa cremele naturale. Obisnuia sa isi faca acasa propria crema de fata, asta pana cand i-a cazut pe mana complexul apicol si a facut minuni in ceea ce priveste fata ei.

Cu o incredere mare in ea, i-am urmat exemplul si ma laud acum ca a trecut mai bine de jumatate de an de cand tenul meu este mai sanatos si mai curat datorita acestui complex.

Apidermaliv este o crema hranitoare cu actiune de hidratare, emoliere si intinerire asupra tenului normal si mixt. Proprietatile anti-imbatranire ale laptisorului de matca, emolierea intensa a uleiului de masline si hranirea puternica a untului de Shea, ingrijesc si hidrateaza pielea in profunzime. Datorita complexului activ bogat in ingrediente naturale, starea pielii este imbunatatita in primele saptamani de la utilizare.

Citește și:

Crema de fata cu extract de ceai verde, ulei de macadamia si ulei de masline matifiaza pielea, absoarbe excesul de sebum, reduce stralucirea tenului si prelungeste perioada de rezistenta a machiajului zilnic. Pielea ramane bine hidratata si catifelata.

Creme de fata

Complex Apicol Apidermaliv Crema de fata cu extract de ceai verde

Acestea fiind spuse, mai am doar rugamintea sa nu ignori sfatul meu de a folosi crema de fata zilnic. Chiar este important!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Rido

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.