Setari Cookie-uri

Pregateste-te de plaja! Ce cosmetice de vara sa ai in vedere vara aceasta

Vine vara, bine-mi pare... si-o sa mergem toti la mare. Si-o sa ne etalam costumele de baie, ochelarii de soare si trupurile pregatite pentru bronz. Insa pentru ca toate astea sa fie posibile, trebuie sa ne asiguram ca avem tot ce este necesar pentru o zi, doua, trei, cinci petrecute la plaja.

In primul rand ca pielea noastra are nevoie sa treaca printr-un ritual atent de ingrijire, ritual care ar trebui inceput cu cateva saptamani inainte de expunerea la soare, insa este in regula daca se intampla chiar si cu o zi inainte. Important este sa nu treci peste.

Un ritual de ingrijire/pregatire include curatare, exfoliere, hidratare, impachetari si, bineinteles, folosirea unor creme cu factor de protectie.

Si acum ca am ajuns la mare, ce mai ramane de facut? Ne luam costumul de baie, ochelarii de soare, prosopul, o sticla de 2L cu apa si suntem gata sa ne petrecem toata ziua pe plaja?

Lotiuni cu protectie solara

Dupa ce am beneficiat de tratamentul de ingrijire si am ajuns pe plaja, este timpul sa scoatem din geanta nelipsitele lotiuni cu protectie solara. Daca nu te-ai convins deja, crede-ma pe cuvant, lotiunile cu protectie solara sunt cele mai importante atunci cand te incredintezi soarelui. Nu te juca cu sanatatea ta, cu pielea ta, cu corpul tau!

Citește și:

Fie ca alegi un ulei de morcovi, ulei de argan sau ulei de masline, fie ca alegi o simpla crema, factorul de protectie nu trebuie sa lipseasca.

Incepe prin a folosi in prima zi de plaja o lotiune cu un factor protectie ceva mai ridicat (30, 40), iar in urmatoarele zile, cand pielea a inceput sa prinda culoare, poti ajunge la un factor de protectie 15, 10.

Lotiuni cu protectie solara

Set de plaja cu ulei de morcov si argan Crema cu proetectie solara Bioderma

Ulei si lapte pentru accelerarea bronzului

Daca ai fost ascultatoare si ai folosit lotiuni cu protectie solara in primele doua zile, de acum inainte ai voie sa te dai cu un ulei pentru accelerarea bronzului.

La urma urmei, scopul statului la soare este sa ajungem la un bronz care sa ne tina toata toamna si prima luna din iarna.

P.S.: Fii atenta la cum te bronzezi! Evita sa porti costume de baie care ar putea sa iti produca un bronz inestetic, neuniform. Nu iti sugerez nici sa faci topless si nici sa porti slipi tanga. Vorbesc despre costumele de baie intregi care au mai multe bretele sau "goluri" in lateral.

Citește și:

Produse pentru accelerarea bronzului

Lapte cu autobronzare rapida Ulei de plaja cu vanilie neagra

Creme racoritoare dupa plaja

Daca nu ai pielea maslinie de la mama natura, s-ar putea sa te alegi cu senzatia de usturime si cateva mici arsuri pe ici pe colo. Nu iti face griji, exista remedii la indemana si rapide pentru ca starea asta sacaietoare sa treaca.

Daca sunt arsuri ceva mai grave, Doamne fereste, da-te cu iaurt si mergi la medic. Daca ai scapat usor, pentru ca esti o persoana responsabila care are grija de santatatea si corpul ei, iti recomand spray-urile si cremele racoritoare si cu actiune reparatoare de dupa plaja.

Ah, si nu uita sa aplici un tratament special pentru fata.

Produse cosmetice de protectie dupa plaja

Tratament pentru fata cu actiune reparatoare Crema dupa plaja racoritoare

Daca esti sigura ca din geanta ta de plaja nu o sa lipseasca niciunul dintre produsele prezentate, poti sa mergi fara griji sa iti expui trupul in fata soarelui!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ Soft Light

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.