Setari Cookie-uri

Masajul anticelulitic, o arma indispesabila in razboiul cu celulita

Scopul principal al masajului anticelulitic, indiferent de tehnica aplicata, este de a manipula pielea si de a dispersa celulele adipoase de sub piele astfel incat, acestea sa fie mai uniforme si sa se raspandeasca in loc sa se acumuleze intr-un singur loc.

advertorial:

Masajele special concepute pentru a exercita o presiune asupra ariilor afectate de celulita sunt denumite masaje anticelulitice si sunt printre cei mai importanti aliati in lupta impotriva celulitei enervante.

Bineinteles, pentru a te asigura ca scapi de aspectul de coaja de portocala si pentru a avea rezultate cat mai spectaculoase, ceilalti aliati au si ei un rol la fel de important. Mai exact, hidratarea corespunzatoare a tesuturilor si organelor, o alimentatie sanatoasa si echilibrata, bogata in legume si fructe si o viata cat mai activa.

Masajul anticelulitic ajuta sistemul circulator si limfatic si este, de asemenea, benefic pentru acele zone mai dificile care nu pot fi intotdeauna vizate prin exercitii, cum ar fi partea interioara a genunchiului sau coapsa superioara. Prin aceste tehnici de masaj se comprima sau se strang in mod alternativ depunerile de grasime si se framanta muschii din zonele afectate pentru a indeparta grasimea de sub tesuturi.

Citește și:

Dupa aplicarea frecventa a tratamentului prin masaj anticelulitic, aspectul pielii se schimba, iar suprafata este vizibil mai frumoasa si mai tonifiata.

Masaj anticelulitic: cum scapi de celulita cat mai rapid cu cele mai bune tratamente

Scopul principal al masajului anticelulitic, indiferent de tehnica aplicata, este de a manipula pielea si de a dispersa celulele adipoase de sub piele astfel incat, acestea sa fie mai uniforme si sa se raspandeasca in loc sa se acumuleze intr-un singur loc.

Masajul ajuta la imbunatatirea aspectului pielii, la indepartarea si dispersarea grasimii din zonele afectate, facand pielea mai fina la atingere. Acest rezultat poate fi obtinut cel mai bine cu ajutorul masseurilor profesionisti dintr-un spa sau un salon care ofera cele mai bune terapii si tratamente corporale. Aici exista, de asemenea, creme speciale, lotiuni, scruburi si uleiuri esentiale eficiente care sunt utilizate in acest proces.

Citește și:

Anumite creme pot contine ingredinte contraindicate unor persoane cu probleme de sensibilitate a capilarelor; cremele cu efect termic de incalzire sunt contraindicate persoanelor cu varice. Se poare recurge la masajul cu ulei de masline cu zat de cafea, de altfel foarte eficient prin efectul usor abraziv care exfoliaza stratul de celule moarte, cafeina are un puternic efect anticelulitic, iar uleiul de masline hidrateaza intensiv pielea.

Tehnici de masaj anticelulitic

Masajul anticelulitic poate fi uneori dureros, depinde insa si de nivelul avansat la care este afectata pielea de celulita. Acesta se efectueaza strict pe zonele cu probleme, iar pentru rezultate cat mai rapide si vizibile, acest masaj trebuie efectuat de 2-3 ori pe saptamana. Totodata este important sa continui tratamentul si acasa prin aplicarea cremelor anticelulitice si efectuarea unui automasaj dupa dus.

Citește și:

Un masaj anticelulitic se concentreaza pe indepartarea grasimii si netezirea zonelor cu probleme cu ajutorul diferitelor tehnici de masaj prin miscari rapide si ferme pe piele, masaj prin ciupire, tehnica perierii, presiunea cu pumnul strans.

Pe langa masajul anticelulitic clasic se pot efectua si alte proceduri minune pentru a da lovitura de gratie celulitei. Mai exact, masajul de drenaj limfatic, masajul cu miere, tratamente corporale anticelulitice si impachetari cum ar fi tratamentul anti-oxidant cu merisoare sau, piesa de rezistenta, tratamentul anticelulitic cu oxigen activ Thalgo High Precision Body Shaping, cu tehnologia exclusiva Thalgo care ajuta la anularea procesului de generare a celulitei si reactivarea oxigenarii tesutului.

Pret sendinta masaj anticelulitic la La Bibliotheque: 80 lei – 50 min

Citește și:

Pret pachet 8 sedinte 550 lei – valabilitate 1 luna

Promotie masaj anticelulitic: 10% reducere la toate abonamentele si pachetele de remodelare corporala. Mentioneaza cand faci programarea parola #GETFIT! --> 0749777777

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.