Setari Cookie-uri

Corectarea ridurilor prin proceduri minim invazive - acidul hialuronic si grasimea proprie

Acidul hialuronic si grasimea proprie, produse des folosite in medicina estetica pentru a reduce ridurile aparute pe chipul nostru.

comunicat de presa

O data cu inaintarea in varsta sau din motive care tin de stilul de viata si mostenirea genetica, pielea noastra are de suferit, iar cel mai evident si rapid mod in care se exprima sunt ridurile. Fie ca ne referim la ridurile din santul nazogenian, fie ca vorbim despre ridurile din jurul ochilor sau cele care apar deasupra buzei superioare sunt, de departe, cele mai suparatoare. acid hialuronic

Din fericire, exista astazi solutii estetice care vin in intampinarea noastra, sustinandu-ne, daca vreti, in lupta impotriva trecerii timpului, dar si in cea cu efectele pe care le au asupra noastra factorii externi. Doua dintre cele mai la indemana “ajutoare” sunt acidul hialuronic si grasimea proprie, produse des folosite in medicina estetica pentru a reduce ridurile aparute pe chipul nostru.

Despre ambele am vorbit cu domnul dr. Adrian Alexandru, medic primar Chirurgie Plastica si Reconstructiva in cadrul Clinicii Eliade.

Citește și:

Acidul Hialuronic supranumit buretele molecular

“Prin injectarea acidului hialuronic subcutanat se reface instantaneu volumul pielii ceea ce determina reducerea ridurilor sau a cutelor faciale. Acidul hialuronic, prin capacitatea sa de hidratare, determina, de asemenea, instalarea senzatiei naturale de prospetime si tinerete.

“Acidul hialuronic lucreaza foarte bine ridurile nazogeniene, riduri glabelare, riduri de la nivelul fruntii, ridurilor din jurul ochilor sau cele care apar deasupra buzei superioare. De asemenea, substanta se foloseste si pentru umplerea cearcanelor sau pentru refacerea volumului facial”, explica dr. Adrian Alexandru, Clinica Eliade.

Tratamentul se realizeaza sub anestezie locală, rezultatul este vizibil imediat si efectul se mentine intre 6-12 luni, chiar 2 ani in funcție de metabolismul pacientului si substanța folosită. “Ca si recomandari speciale, inainte de interventie se recomanda incetarea administrarii de antioagulante, antiinflamatoare, vitamina C si E. De asemenea, daca exista patologia de herpex simplex se administreaza tratament preventiv cu cateva zile inainte”, conchide medicul estetician, dr. Adrian Alexandru.

Citește și:

Dupa procedura se evita exercitiile solicitante, expunerea la temperaturi extreme si consumul de alcool.

Excesul ponderal se poate transforma in arma impotriva ridurilor

Si cand spun acest lucru, nu indemn la exces supraponderal, ci la folosirea grasimii proprii in lupta impotriva ridurilor. “Grasimea proprie este astazi o substanta folosita cu succes in medicina estetica, iar scopul ei clar este reducerea ridurilor si refacerea volumului facial”, explica domnul dr. Adrian Alexandru.

“Injectiile cu grasime sunt foarte bune pentru tratarea ridurilor si depresiunilor de la nivelul fetei; acestea pot umple obrajii, buzele si pot creea balanta perfecta pentru aspectul facial”, continua specialistul Clinicii Eliade. “Interventia dureaza in jur de 30-60 de minute, timp in care se recolteaza cantitatea de grasime necesara, printr-un ac special sau prin liposuctie, apoi se centrifugheaza, iar substanta rezultata astfel este injectata in zona dorita”, declara dr. Adrian Alexandru. estetician

Citește și:

Interventia se face sub anestezie, complicatiile postoperatorii sunt minime. In unele cazuri poate exista un edem local ceva mai persistent. “Asemenea oricarei interventii minim invazive de la nivelul ridurilor, efectele nu sunt definitive nici in cazul injectarii de grasime proprie, chiar daca grăsimea oferă o augmentare faciala de lunga durata. Dupa o anumita perioada, aceasta va fi resorbita de catre organism, insa procedura poate fi repetata ori de cate ori isi doreste pacientul, fara niciun risc!”, conchide chirurgul dr. Adrian Alexandru, medic Clinica Eliade.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.