Setari Cookie-uri

Rujuri pastelate: machiajul de toamna e delicat

Stiu, stiu, nici bine n-a inceput vara ca ma gandesc la toamna! Nu tocmai, dragilor, ca inca n-am ajuns in concediu. Insa, stiti vorba aceea: fashionista priceputa isi ia haine de vara iarna si tinute de toamna vara!

Sau… cum era mai exact? Nici macar nu conteaza, pentru ca mai am un motiv: am facut o lista cu toate rujurile ce se poarta acum, in vara asta si inca un tabel cu nuantele ce se vor purta in seoznul viitor. Asta pentru ca o fashionista poate cumpara si farduri si produse de make up la bani putini, inteligent!

Asa am ajuns la urmatoarele trei nuante de rujuri pastelate ce sunt adecvate atat in machiajul de vara cat si in machiajul delicat de toamna.

Poarta rujuri pastelate in ton coral

Nuanta perfecta de ruj pentru roscate, satene si mai ales pentru femeile cu pielea deschisa la culoare. Rujurile pastelate coral adauga un plus de volum, insa ai grija sa ti se potriveasca.

Foloseste-l in make-up cu cat-eye sau machiaj natural. Si poarta-l la tinute casual cu jeans, la costumul office dar mai ales la tinuta de seara.

Poarta rujuri pastelate in ton coral

Alege un ruj coral daca ai pielea alba

Citește și:

Alege un ruj roz pastelat

Rujurile pastelate roz sunt printre cele mai populare. Asta pentru ca e o nuanta feminina, sexy, dragalasa, copilaroasa in acelasi timp. Se va purta rujul mat roz si la toamna, atat in machiaje colorate, electrice, cat si cu farduri cu sclipici sau variante neutre de machiaj.

Poti purta aceasta nuanta indiferent de pielea ta. Singurul dezavantaj al rujului roz este faptul ca face dintii sa para mai galbeni, deci trebuie sa ai dantura perfecta, alba.

Alege un ruj roz pastelat

Alege din rujuri pastelate roz pentru toamna


La toamna se poarta rujuri pastelate nude

Rujurile pastelate nude sunt o varianta eleganta, chic! Si mai mult, sunt ideale daca vrei sa adaugi un plus de volum buzelor.

Make-up artistii l-au propus in combinatie cu culori tari, cu grafisme cu eyeliner sau cu ochi definiti cu mascara. Extra pont: atentie! Sa nu uiti de putin blush sa nu dai impresia de fata palida. In plus, completeaza cu o tusa de auriu pe buza inferioara, la mijloc.

Citește și:

La toamna se poarta rujuri pastelate nude

Rujul pastelat nude este must-have


Alege sa porti rujuri pastelate in vara asta si la toamna tocmai pentru ca sunt dulci, te pot ajuta sa pari mai tanara dar si pentru ca acum le poti gasi la preturi mai mici!

Sursa foto front page – Roksolana Zasiadko/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.