Setari Cookie-uri

Parfumuri de firma in sticlute deosebite pentru colectionari pasionati

Pentru ca "parfumul este cheia amintirilor noastre", te invit sa il alegi pe cel care scoate la iveala stilul si personalitatea ta inca de la ambalaj.

Femeile sunt innebunite dupa parfumuri. Eu, tu, prietenele noastre si restul femeilor din toate colturile tarii avem cel putin un parfum preferat.

Barbatii nu se lasa nici ei mai prejos si, chiar daca recunosc mai greu, sunt dependenti de aceasta licoare care ii face irezistibili si greu de uitat.

Cand vine vorba de parfumuri, nu exista limite de varsta. Ca este vorba de o copila de doar 10 anisori, de o tanara sau de o bunicuta, parfumul este cel mai indragit produs care infrumuseteaza un om si il pune in valoare.

Parfumuri in sticlute elegante

Desi suntem atrase in prima faza de ambalaj, in acest caz - sticluta, ne alegem parfumul dupa cum miroase si dupa cat timp persista pe pielea noastra. Eu una sunt atrasa de parfumurile in sticlute elegante.

Asa am devenit fana Givenchy, companie care m-a cucerit cu miresmele lor seducatoare si sticlutele "simple", dar de efect. Plus ca toate cele pe care le-am avut au fost compatibile cu PH-ul pielii mele si mi-au asigurat un miros placut de dimineata pana seara.

Citește și:

Un parfum intr-o sticluta eleganta scoate la iveala stilul si personlitatea celei care il detine.

O femeie puternica, independenta, care stie unde vrea sa ajunga si ce scopuri are in viata, isi va indrepta atentia spre o astfel de sticluta.

Parfumuri in sticlute deosebite

Parfum Givenchy Parfum Katy Perry Parfum Carolina Herrera

Parfumuri in sticlute colorate

De cealalta parte sunt parfumurile in sticlute colorate sau, cum imi vine mie sa le spun, sticlute cu design romantic.

Lolita Lempicka este exemplul perfect pentru asta, la fel si Viktor&Rolf. Sticlutele lor sunt apreciate de acelea dintre noi care-si traiesc fiecare zi ca o fila de poveste din cartile pe care le citesc, iar parfumul le ajuta sa fie in mijlocul actiunii.

Si uite asa am ajuns sa fim colectionari pasionati de sticlute de parfumuri.

Nici nu ne-am dat seama in ce moment s-au strans atatea sticlute de care nu mai vrem sub nicio forma sa ne despartim pentru ca sunt frumoase si dau bine in decor. Fiecare are povestea ei, amintirea ei si pastreaza sute de emotii.

Citește și:

Parfumuri in sticlute deosebite

Parfum Lolita Lempicka Parfum Viktor&Rolf Parfum Adidas


Si daca inca te intrebi care este diferenta dintre apa de parfum si apa de toaleta, citeste materialul pe care l-am scris zilele trecute.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Elena Dijour

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.