Setari Cookie-uri

Intheline - crema de slabit realizata stiintific - este acum si in Romania

Intheline Cosmetics, compania producatoare de cosmetice premium lanseaza in Romania crema de slabit cu rezultate dovedite stiintific.

comunicat de presa

Intheline Cosmetics

Produsele se gasesc in magazinul online https://www.intheline-cosmetics.com/ro/ si se pot comanda de oriunde, cu transport gratuit.

Crema contine numai ingrediente 100 % naturale, fara parabeni si este testata dermatologic. Rezultatele se pot observa in doar doua saptamani de utilizare de doua ori pe zi. Crema Intheline, folosita si de celebritati, arde depozitele de grasime de pe coapse, posterior si abdomen, reduce celulita si confera pielii un aspect neted.

Formula sa unica a fost obtinuta pe baza studiului stiintific realizat de cercetatorii de la Universitatea Padua, din Italia. Medici, chirurgi, nutritionisti si farmacisti au descoperit ca dupa e o luna de zile de teste, persoanele care au aplicat zilnic crema cu un continut de 2,5% de acid gliciretinic au constatat scaderea depozitelor de grasime la nivel subcutanat. Intheline Cosmetics

Citește și:

Descoperirea stiintifica arata ca responsabilul pentru distribuirea si depozitarea grasimii subcutanate este cortizolul. Acidul gliciretinic, principiul activ al „lemnului dulce”, blocheaza actiunea cortizolului si reduce in mod eficace grasimea locala nedorita. Mai multe informatii despre cercetarea stiintifica, poti gasi pe site-ul Intheline Cosmetics, aici: https://www.intheline-cosmetics.com/ro/cercetarea/

Crema Intheline este bogata in lecitina, in vitamina A, D si E si in grasimi nesaturate. Celelalte ingrediente active, pe langa lemnul dulce, sunt Rhodiola, citricele, uleiul de floarea soarelui si de chiparos.

Pentru a beneficia de cunostintele stiintifice, imbinate cu cele mai bune ingrediente naturale, se pot efectua comenzi online, chiar sub forma de abonament lunar, ceea ce garanteaza intretinerea rezultatelor obtinute in primele doua saptamani.

Citește și:

    Comanda online crema si accesorii de slabit si primesti reducerile de lansare, aici: https://www.intheline-cosmetics.com/ro/comanda/

    https://www.facebook.com/intheline.cosmetics/

    https://www.instagram.com/intheline.cosmetics/

    Vizionare placuta


    Kudika
    21 Iulie 2017
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.