Setari Cookie-uri

3 produse minune pentru par cu efect de antielectrizare

Parul are tendinta sa se usuce iarna, cand trece de la cald la rece, vara, cand este expus la soare si intra in contact cu apa de mare, dar si toamna, cand sunt ploi dese. O data cu uscarea firului de par, apare si efectul de frizz. Atunci stii ca ai nevoie de un produs pentru par cu efect antielectrizare.

Nu stiu tu, dar eu ma lovesc des de aceasta mare problema: parul electrizat. Cand imi este lumea mai draga, cand ma bucur ca in sfarsit mi-am indreptat parul ca la salon si totul pare perfect, constat cu mahnire ca firele mele o iau razna. De parca nu era suficient ca imi cad mii de fire de par pe zi...

Par electrizat inseamna par uscat si deshidratat, iar asta este o problema si mai mare. Parul are tendinta sa se electrizeze mai mult iarna, din cauza trecerii de la cald la frig, insa efectul de frizz apare si vara, cand parul se usuca de la soare si caldura, de la contactul cu apa de mare, si toamna, cand sunt ploi dese.

Asadar, este nevoie de un remediu care sa functioneze in orice anotimp.

Produse pentru par electrizat

De mai bine de trei ani, ma las de fiecare data pe mana produselor minune achizitionate din magazinele online cu cosmetice profesionale de salon, asta dupa ce am incercat toate tipurile de sampon, pentru toate tipurile de par. Imi aduc aminte ca la un moment dat ajunsesem sa folosesc fixativ si ceara in prostie, doar doar firele mele sa stea la locul lor.

Citește și:

Am testat apoi produse speciale cu efect antielectrizare si de fiecare data mi s-a oferit un rezultat satisfacator. Am inceput cu samponul special pentru par electrizat, iar acum am ramas la spray-ul pentru fixare.

Atunci cand folosesti samponul antielectrizare, pentru un efect maxim si de durata este recomandata si folosirea unui balsam hidratant.

Pentru acelea dintre voi care sunt obisnuite cu ceara de par, exista si ceara cu efect antielectrizare foarte buna.

Produse pentru par electrizat Spray pentru par anti-frizz Ceara pentru parul electrizat Sampon cu efect anti-frizz

Alte remedii la indemana pentru parul electrizat

Toate aceste produse prezentate mai sus te vor ajuta si mai mult daca urmezi cativa pasi in timpul si dupa spalarea parului.

  • Evita sa iti speli parul cu apa foarte calda, deoarece il va lasa uscat si lipsit de stralucire;
  • Foloseste un balsam de par hidratant. Specialistii recomanda utilizarea balsamului fara clatire (pentru par uscat, deteriorat, aspru);
  • Este important sa lasi parul sa se usuce natural. Indeparteaza excesul de apa cu ajutorul unui prosop, prin tamponarea suvitelor. Nu freca parul! Caldura puternica degajata de uscatorul de par nu face altceva decat sa electrizeze si mai tare parul si sa il usuce;
  • Descurca firele de par cu un pieptan cu dinti rari, peria favorizeaza electrizarea parului.

Nu stiu cata atentie acorzi parului tau, insa eu am inceput sa fac acest lucru abia in urma cu doi ani de zile, cand ajunsesem in punctul in care tot ce imi doream era sa ma tund foarte, foarte scurt si sa dau parului meu o noua sansa la viata.

Citește și:

Mi-am dat seama ca nu trebuie sa renunt la toata podoaba capilara, pentru ca oricum imi este greu sa ajung la lungimea dorita, ci este nevoie doar sa am mai multa grija de ea, asta insemnand sa imi tai o data pe luna varfurile, sa nu mai folosesc placa in fiecare zi, sa investesc intr-un sampon foarte bun (l-am ales pe cel de la Moroccanoil si mi se pare ca face minuni), sa nu treaca spalare fara folosirea balsamului si sa aplic cel putin o data pe luna un tratament pentru par.

Prin urmare, te sfatuiesc sa incepi inca de pe acum sa iti tratezi parul cu blandete, sa ai grija de el asa cum ai de ten si o sa vezi ca pana si starea ta de spirit o sa se schimbe in mai bine.

Sursa Foto Front Page: Pixabay

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.