Setari Cookie-uri

Cum realizezi machiajul natural in tendinte de toamna 2017-2018

Nu pot decat sa ma bucur de fascinatia nou descoperita a designerilor si a caselor de moda, pentru confort, functionalitate si naturalete, firesc. Este minunat, asta inseamna ca ne intoarcem la noi. Noi, aceia reali. Noi, autentici.

Nu va vorbesc astazi despre psihologie, ci despre varianta de “Be yourself” propusa de designeri in colectiile de toamna-iarna 2017-2018.

Acest “Fii tu insati” este propus sub forma de haine functionale, pantofi comozi si machiaj natural, hair-style cat mai curat si simplu.

Si pentru ca ador noile tendinte in moda pentru toamna-iarna 2017-2018, si pentru ca ador intoarcerea la frumusetea autentica, pura, naturala, azi am ales cateva variante chic de make-up. Descopera si tu cum arata machiajul natural in tendintele toamnei 2017-2018!

Minimalismul la maximum

Piele curata, ochii foarte putin accentuati, eventual doar cu mascara pe gene, make-up-artistii au celebrat frumusetea modelelor in colectiile de toamna-iarna.

Dries Van Noten, Isabel Marant, Alexander McQueen, Céline, Lanvin, Marc Jacobs, Saint Laurent, Sportmax, Mulberry, Victoria Beckham sunt doar cateva nume la care poti vedea machiajul natural in tendintele toamnei 2017-2018.

Citește și:

Machiajul natural in tendinte de toamna inseamna eyeliner grafic

Pielea rozie, bujori diafan sugerati cu blush trandafiriu. Un ruj pastelat pe buze. Sprancene definite. Mascara aplicata catre exteriorul genelor, pentru un efect retro. Si o tusa de eye-liner ce accentueaza ochii, in stil cat-eye.

Mai departe, Moschino a ales inca un grafism de creion dermatograf pe pleoapa superioara. Si putin iluminator in coltul intern al ochilor.

Moschino, Mugler, Tome, Chanel sunt cateva surse de inspiratie pentru a realiza machiajul natural in tendintele toamnei acesteia.

Citește și:

Un ten luminos, cu accente glossy

Cu siguranta acest make-up nude este preferatul meu. De ce? Pentru ca este cel mai firesc, cel mai senzual, cel mai simplu, cel mai batural.

Ochii sunt putin accentuati cu mascara, eventual cu dermatograf la baza genelor, printre gene, iar buzele sunt hidratate si cu un ruj pal, usor sidefat, usor.

In rest, trasaturile fetei sunt accentuate cu tuse soft, usor lucioase pentru un aspect luminos, care intinereste mult fata.

Descopera machiajul natural in tendintele toamnei, cu accente glossy la Burberry, Christopher Kane, Giambattista Valli,Thakoon.

Stay tuned for the official release of the GABRIELLE CHANEL fragrance on September 1st. #TheCHANELGABRIELLEfragrance #GabrielleChanel #GabrielleChanelParty

Citește și:

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

Accentueaza buzele cand realizezi machiajul natural in tendintele toamnei

Tenul impecabil, curat. Pielea ingrijita si hidratata. Pometii usor accentuati, sprancenele putin creionate. Totul cat se poate de natural. Pana la buze, care ies in evidenta cu rujuri mate, colorate, intense, uneori cu pigment neon.

Au realizat machiajul natural in tendintele toamnei cu buze colorate H&M Studio, Gucci, Jason Wu, Balmain, Preen by Thornton Bregazzi, Valentino, La Perla.

Nova campanha da @arezzo 📸

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Eu una, le voi experiementa pe toate. Si asta pentru ca intotdeauna mi-a placut machiajul care nu imi incarca fata, care nu imi trasnforma fizionomia si care se realizeaza usor.

Sursa foto front page – Sam Burriss/Unsplash, instagram

Citește și:

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.