Setari Cookie-uri

Portie de good vibe de la Raluka: sfaturi de beauty, fashion si voie buna (interviu)

Pe Raluka am inceput sa o indragesc datorita vocii sale minunate si a pieselor in care, de cele mai multe ori, ma regasesc. Astazi, aceeasi Raluka este si un exemplu de urmat in ceea ce priveste conditia fizica. Voi ati vazut ce trup are??

"Aer", "Aroma", "Ieri erai", "Dulce otrava" si "Du-ma spre noi" sunt doar cateva dintre hit-urile de suflet cu care Raluka si-a facut rapid loc in inimile romanilor. Dar sa o indragesti pe Raluka nu este deloc greu, pentru ca artista cameleonica pare genul de persoana pe care iti doresti sa o intalnesti si sa gasesti in ea o prietena pe viata.

Pana atunci, insa, am incercat sa aflu de la ea cateva sfaturi de infrumusetare si de viata care ne-ar putea fi de ajutor de acum incolo. Iata ce mi-a spus:

Raluka pentru Kudika.ro

Pornind de la vorba: "Prea buna ca sa fie adevarata", pentru ca asa esti tu, te intreb direct: ce faci de arati atat de bine?

Care este secretul acelor picioare fit? Pentru ca eu mi-am pus un target: sa am picioare ca ale tale, nu lungi, caci nu se mai poate, dar macar subtiri si definite.

Citește și:

Secretul meu, desi nu e un secret pentru ca stie toata lumea, este Sasha! El imi face programul de la sala de care incerc sa ma tin cat mai mult si ma ajuta sa arat asa.

Te abtii de la mancare? Sunt anumite produse alimentare sau ore pe care le eviti atunci cand vine vorba de mancat?

Hmmmm... Nu. Sunt foarte multe mancaruri pe care nu le mananc pentru simplul fapt ca nu imi plac. Incerc sa mananc sanatos si cat mai corect, dar nu ma abtin mai deloc de la mancare sau de la dulciuri.

Stilul de viata al unui artist este de cele mai multe ori agitat si incurcat. Cu toate astea, in viata trebuie sa te ingrijesti de trei aspecte importante: minte, trup si suflet. Cat timp aloci fiecaruia?

Cumva tot ce fac eu lucreaza pentru minte, trup si suflet si ma ocup de toate in acelasi timp , pentru ca fac ceea ce imi place. Le aloc, in mare parte, timp fiecaruia cam la fel. Mi-am propus sa calatoresc un pic mai mult... pentru suflet.

Citește și:

Ai un citat motivational (motto) dupa care te ghidezi in viata sau care te-a ajutat la un moment dat?

Ceea ce nu te ucide te face mai puternic.

Imi poti dezvalui trei motive pentru care te trezesti dimineata fericita?

Familia imi este sanatoasa. Fac ceea ce iubesc! Iubesc si sunt iubita.


Raluka

Cum ti-ai descrie stilul vestimentar?

Urban cu accente feminine.

Cum arata tinuta in care te simti cel mai bine?

Asta depinde foarte mult de stare. Imi plac stiletto cu jeansi si un tricou lejer atat de mult cat imi plac si adidasii cu jeansi.

Care este cel mai purtat obiect vestimentar din garderoba?

In acest moment, port cel mai des adidasii New Balance! Cred ca as putea sa si dorm cu ei (n.r.: rade).

Ce iti cumperi cel mai des?

Tampenii! Mancare si dulciuri!


Ai fost satena, blonda, cu codite impletite si fara, acum esti roscata? Oare ce parere are parul tau despre pericolul la care este expus? Sau mai bine spus, ce produse au grija ca parul tau sa se pastreze sanatos si cu volum?

Citește și:

Ooo... ii multumesc lui Dumnezeu, am un par foarte rezistent. S-a ars foarte tare de la blond si chiar si asa inca am parul destul de des. Nu folosesc masti pentru hidratare sau uleiuri nu stiu de care. Merg o data la trei saptamani la salon sa il vopsesc si acolo imi pun si ceva tratament, din cate am inteles eu (n.r.: rade).

Ce produse de ingrijire a tenului folosesti?

Nu folosesc mai nimic fara sa imi fie recomandate de cosmeticiana care se ocupa de tenul meu. Dimineata si seara imi curat tenul cu un demachiant fara sapun si aplic o lotiune tonica fara alcool. In rest nu prea folosesc nimic, decat atunci cand merg la salon.

Care consideri ca este cel mai bun sfat pe care ar trebui sa il primeasca o femeie inca din adolescenta?

Mie mama mi-a spus asa: "Sa ai grija ce faci. Peste ani, cand te vei uita in urma, sa nu iti fie rusine cu ce ai facut". Cred ca m-a ajutat foarte mult acest sfat, pe care l-as da oricarei adolescente.

Citește și:

Vezi si: "Domnii prefera blondele! De vorba cu Anamaria Ionescu".

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.