Setari Cookie-uri

Pentru zile de rasfat: parfumuri de toamna cu arome bogate

Dragilor, eu am o reteta infailibila pentru zilele mai gri de toamna. Adaug la inceputul fiecarei zile, pe langa o cafea buna si un plus de culoare, o aroma bogata de sezon!

Daca vreti sa stiti secretul,va spun doar ca aromele bogate, complexe, din cele mai feminine parfumuri de toamna va vor conferi adevarate momente de rasfat!

De la note dulci, la miresme puternice, lemnoase sau de mosc, pana la parfumul florilor de sezon, toate aceste parfumuri de toamna sunt minunate. In plus, am selectat o gama cat mai variata, asa incat fiecare sa-si gaseasca notele de toamna.

Preferi aromele fructate? Pe cele florale, dulci? Iubesti parfumurile proaspete, energice? Sau alegi mai degraba note lemnoase sau note saturate de mosc? Te regasesti in parfumurile aproape masculine, tamaioase sau in cele romantice, diafane si pretioase, in esentele ladylike ale parfumurilor elegante? Descopera si tu ce parfumuri de toamna ti se potrivesc!

Parfumuri de toamna dulci, florale si fructate

Alien de Thierry Mugler este un parfum misterios, senzual, cu note de ambra, lemn si arome florale. Etse un parfum bogat ca o zi de toamna. Poarta-l daca esti o tipa sofisticata!

Citește și:

Signorina de Salvatore Ferragamo este young, fresh, chic. Este o explozie imprevizibila de arome de la mousse de vanilie neagra la fructe de padure si flori de portocal. Daca iubesti parfumurile fructate, poarta acest parfum toamna!

Parfumul Boss Jour este ideal de purtat la birou, in zilele de toamna. Este un parfum luminos. Luxos totusi cu tenta florala suava. Iar daca vrei parfumuri de toamna eclectice, atunci YSL Parisienne este un mix floral-fructat potrivit. Un parfum voluptos, sexy, ce imbina florile de trandafir de Damasc, cu cele de mure cu santalul si moscul, alaturi de bujorii proaspeti.

Cele mai frumoase parfumuri florale

Vezi parfumuri florale Alege un parfum cu arome fructate

Parfumuri potrivite pentru sezonul rece, cu note lemnoase

Ce spuneti de parfumuri de toamna opulente? Sau daca nu, de apele de toaleta si aromele lemnoase, adanci, bogate, tamaioase sau de mosc?

Citește și:

Alege note de mosc, salbatice, dulci si androgine in acelasi timp. Alege note senzuale, dar subtile, ce te vor insoti toata ziua. Alege contraste ce te vor face sa te gandesti la zilele de primavara, datorita aromelor romantice si delicate.

Parfumuri potrivite pentru acest sezon, cu note lemnoase

Vezi parfumuri lemnoase Vezi parfumuri cu note de iasomie


Parfumuri elegante de toamna

Si daca esti in cautare de parfumuri de toamna elegante, potrivite pentru evenimente, pentru ocazii speciale, pentru serile romantice in doi, atunci alege din sugestiile de mai jos.

Aceste parufmuri naturale sunt perfecte pentru serile misterioase si reci de toamna, in care mirosul va fi purtat de aer. Glam imbina lemnul dulce, liliacul, flori din Cipru, trandafiri, coacaz rosu, iasomie si multe note lemnoase. Il vad potrivit cu o rochie neagra.

Noire imbina mandarinul, iasomia, vanilia, boabele de tonka, patchouli, lemnul de santal, cedrul, trandafriul, bergamota, moscul, lacramioarele, caisele si piperul alb. Este un parfum dens dar aerisit, un parfum bogat, saturat dar usor. Un parfum potrivit unui deux-piece androgin, pretios.

Citește și:

De altfel, intreaga gama ce imbina esentele lemnoase cu iasomia cu tonurile fructate si cu cele florale exotice se potrivesc serilor elegante, pretioase. Cu atat mai mult, Vaniglia Nera dominat de tuberoze, zmeura, dar si boabe de cafea sau vanilie. Ori Magnolia Nera cu lemn de santal, cedru, trandafir, mosc, piersici si mandarin. Si ce spune mai mult parfumuri de toamna daca nu Uva Rossa, cu extract de struguri rosii? Totul completat de citrice, alge marine, ambra, mosc, patchouli si iasomie. Aceste parfumuri mi se par ideale alaturi de tesaturi pretioase precum dantela, catifeaua, brocartul.

Descopera parfumuri de toamna elegante

Alege parfumuri naturale elegante

Si toate vor aduce o aroma minunata zilelor reci de octombrie si noiembrie. Asta pentru ca aceste parfumuri de toamna te vor face sa iesi in evidenta in fata altora, dar mai ales, te vor face sa te simti bine, chiar si in acest sezon mohorat.

Citește și:

Sursa foto front page – Anton Dee/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.