Setari Cookie-uri

Rujuri colorate de toamna: descopera lista mea de bunatati!

Atunci cand vreau sa ma simt sexy, cand vreau sa fiu seducatoare pentru mine, cand vreau sa ma simt feminina, cand vreau sa ma simt puternica, aleg un ruj colorat. Un ruj ce iese in evidenta. Un ruj ce ma evidentiaza si pe mine!

Si pentru ca nimic nu arata mai spectaculos – parerea mea! – alaturi de un costum de stofa si un palton elegant, alaturi de o pereche de botine sau de cizme lungi, alaturi de o pereche de ghete, jeans si un pulover, decat o tusa de culoare la machiaj, am ales cateva rujuri colorate de toamna ce iti vor taia respiratia!

Am documentat tendintele in beauty, am documentat tendintele in materie de cosmetice si machiaje si iti pun la dispozitie cateva sugestii de rujuri colorate de toamna.

Rujuri colorate de toamna la cele mai bune preturi

Orice varianta vei alege – ca este vorba de tente naturale sau de nuante acide, ca este vorba de texturi cremoase sau glossy ori de rujuri mate – vei fi in tendintele acestui sezon. Si vei fi sexy garantat!

Cele mai versatile rujuri colorate de toamna: tonurile pastelate

Rujul roz prafuit sau roz pastel este o varianta eleganta, rafinata, senzuala. Un ruj soft, delicat este potrivit atunci cand machiajul se concentreaza pe zona ochilor sau cand alegi un stil natural si coafura domina. Sau atunci cand tinuta este una aglomerata, cu piese statement.

Citește și:

Quite a posh polo neck at @theglassmagazine out tomorrow 💎

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

In toamna aceasta voi purta rujuri rosii glossy

Printre cele mai sexy rujuri colorate de toamna se numara si rujurile intense (rosii, oranj, burgundy, cyclamen) cu textura cremoasa, lucioasa, bogata, glossy. Intre ruj si gloss, acest gen de machiaj pentru buze s-a propus pe catwalk alaturi de stofe bogate, tricotaje si adesea cizme lungi, peste genunchi.

#fbf #pfw @maisonvalentino

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Buzele se poarta natural!

Ai spune ca natural este cel mai simplu! Insa, pentru a avea un look nude, natural, ai nevoie de o piele hidratata, bine exfoliata si deloc uscata. In plus, incearca sa aplici un contur usor ca buzele sa fie definite.

Citește și:

@bettinarheims for #diormagazine

A post shared by Laetitia Casta (@laetitiacasta) on

Alege un ruj mat, saturat, precum Jessica Chastain

Probabil unul dintre preferatele mele cand vine vorba de rujuri colorate de toamna: rujul mat burgundy. Intre violet si visina puterda, aceasta culoare bogata, saturata si cu tenta artistocratica este perfect mai ales daca ai pielea alba!

January Jones alege nuante rozii, de bomboana

Tot pentru femeile cu pielea deschisa la culoare si pentru cele cu parul blond (nu numai, insa ele sunt avantajate!) este si gama de rujuri colorate de toamna in nuante de bomboana. Rozul candy va atrage cu siguranta toate privirile!

Citește și:

    Voi purta rujuri colorate in nuante de toamna

    Pentru un ten creol poti oricand purta nuantele violete, asa cum poarta Sofia Vergara! Alege in aceasta toamna rujuri mate, daca optezi pentru tonuri de violet sau fuchsia ori rosu pur si completeaza totul cu machiaj natural.

    Remembering last night. ❤️u @ericstonestreet

    A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

    In toamna aceasta se poarta rujurile cu pigment portocaliu

    Eu voi mai miza in toamna asta si pe rujuri cu pigment oranj. Desi nu se potriveste oricarei tipologii, cu putin ajutor (un blush auriu sidefat si un make-up cu tenta rozie, suav) rujul portocaliu este o solutie cand te-ai plictisit de clasicul ruj rosu.

    Citește și:

      My "night out" getting ready routine & essentials with @intothegloss 😘 (VIDEO & full article in bio)

      A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

      Alege rujuri colorate de toamna in nuante nude

      Cand vrei sa iti pastrezi buzele naturale dar totusi sa le faci sa iasa in evidenta, alege rujuri colorate de toamna cu tenta cremoasa, sidefata, pudrata. Exemplul de ruj nude, purtat de Blake Lively e perfect, mai ales daca conturezi buzele usor cu cateva accente de lumina, tot sidefate. Va parea ca abia ce ai venit de la plaja.

      Eu am ales aceste nuante si texturi de rujuri colorate de toamna. Insa lista mea ramane mereu deschisa si daca ai alte sugestii, impartaseste-le. S-ar putea sa ma convingi!

      Citește și:

        Sursa foto front page – Timothy Paul Smith/Unsplash, instagram

        Vizionare placuta


        Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

        Ti-a placut acest articol?

        Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.