Setari Cookie-uri

5 ondulatoare de par profesionale de Black Friday 2017

Gasirea unui ondulator de par perfect pentru cerintele parului tau rebel se dovedeste a fi o misiune dificila. Cu rabdare si mult entuziasma, am ales noi cateva dintre cele mai cool ondulatoare de par in care noi credem - atat ca investitie si pret, cat mai ales ca rezultate.

De Black Friday 2017 suntem prezente la datorie pentru a urmari ofertele magazinelor online: pentru vacante, pentru sedinte la saloanele de infrumusetare, pentru pantofii aia faini cu toc de care ne-am indragostit, pentru pardesiul ala perfect pentru vremea asta ploioasa. Pana la urma nu este nimic gresit in a ne rasfata, nu?

O certitudine pentru cumparaturile din aceasta campanie de reduceri ramane faptul ca vom face economii, ca vom avea nevoie de multa rabdare si ca vom vana promotiile la aparatele de hair-styling. Pana la urma, programarea la un salon de cosmetica este costisitoare, necesita timp si… nu prea ne place sa ne ducem neinsotite.

Ondulatoare de par la oferta de Black Friday 2017

Placile de indreptat sau creponat parul, ondulatoarele de par, periile cu aer cald sau periile rotative ar trebui sa fie pe lista ta de shopping. Pe 17 noiembrie incepe Black Friday - noteaza ziua in calendar. Pana atunci, iti spune ca ne-am ocupat sa iti alegem cinci dintre cele mai cool ondulatoare de par: care ne-au placut si in care avem incredere.

Citește și:

Ondulator automat BaByliss Curl Secret Fashion Edition C900E: ajutor de nadejde pentru bucle facute rapid si fara carlionti incurcati

Este atat de usor de folosit, incat o sa te intrebi de ce nu ai aflat mai devreme de el. O alternativa la modelele clasice, ondulatorul automat BaByliss Curl Secret va deveni micul tau secret pentru bucle care vor atrage privirile.

Cu placare ceramica pentru protectia si netezirea parului si doua trepte de temperatura, acesta are un design aparte si se foloseste incredibil de usor: alegi suvita de par, o pozitionezi in aparat si il lasi pe el sa faca toata treaba. Plus ca esti atentionata daca nu ai prins suvita cum trebuie si primesti un semnal auditiv si cand sa o eliberezi. Rezultatele sunt rapide si de durata.

Ondulator automat BaByliss Curl Secret Fashion Edition C900E

Vezi aici pret actual

Ondulator conic Remington Ci95: o bagheta magica pentru coafuri irezistibile

Spun bagheta pentru ca are intocmai o astfel de forma si pare ca face adevarate vraji cu parul tau. Fara artificii prea complicate, se poate folosi chiar si de cele mai putin indemanatice dintre noi, cand dorim bucle lejere - tamburul are un invelasi ceramic cu extract de perle, lasandu-ti parul moale si ingrijit.

Citește și:

Ondulatorul conic Remington Ci95 are afisaj LCD pentru a seta temperatura si se incalzeste in doar 30 de secunde, ideal pentru momentele cand trebuie sa fim gata super repede pentru o iesire sau o petrecere neprevazuta. Se livreaza cu o husa pentru depozitare si o manusa de protectie.

Ondulator conic Remington Ci95

Vezi aici pret actual

Ondulator eliptic Remington Ci96Z1: bucle discrete cu un ondulator cu invelis ceramic

Parte din colectia speciala Silk de la Remington, ondulatorul eliptic Remington Ci96Z1 iti garanteaza bucle delictate si fine. Este cu invelis ceramic, are efect antistatic deci parul nu va fi electrizat, are un cablu rasucibil pentru usurinta in folosire, este usor, iar in cutie vei gasi o husa si o manusa rezistente la caldura.

Controlul temperaturii se face prin ecran digital si se incalzeste rapid.

Ondulator eliptic Remington Ci96Z1:

Vezi aici pret actual

Ondulator Rowenta CF4132: 14 accesorii pentru 7 idei de coafare

O infatisare diferita pentru fiecare zi a saptamanii. Ondulatorul Rowenta CF4132 iit permite sa schimbi placile pentru coafare functie de stilul si alegerea ta: montarea se face rapid si fara sa te arzi.

Citește și:

Poti opta pentru onduleuri groase sau subtiri cu ondulator (16 milimetri sau 32 milimetri), pentru placa de creponat, placa de indreptat parul: fiecare are invelis ceramic care va distribui uniform caldura. Ieftina, vei mai primi si 4 clame de prindere, 2 ace de par, perie pentru coafat, spirala si geanta de depozitare.

Ondulator Rowenta CF4132

Vezi aici pret actual

Ondulator complet automat Philips ProCare HPS950/00: cum sa obtii rapid bucle frumoase

Poate cel mai accesibil ondulator de par, dintre propunerile noastre, cand vine vorba despre pret. Ondulatorul complet automat Philips ProCare HPS950/00 asigura bucle naturale, obtinute cu usurinta, este foarte mic, are o forma practica si se poate manevra facil pentru ca placile mentin suvita de par in timpul coafarii - aceastea au si un invelist protector pentru a se evita arsurile.

Rezultatele sunt garantate chiar si pentru parul subtire, rebel si obtinute si de cele mai nerabdatoare dintre noi.

Citește și:

Ondulator complet automat Philips ProCare HPS950/00

Vezi aici pret actual

Si un mic secret, ca intre prietene: un par care este ingrijit si rasfatat, va arata exact asa. Dedica in fiecare zi, cel putin un sfert de ora coafarii parului si o sa observi ca podoaba ta capilara iti va multumi. Tratamentele cosmetice ar trebui sa fie o prioritate.

Sursa foto pixabay, eMAG.

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.