Setari Cookie-uri

Când este Black Friday 2018 și ce magazine online să urmărești?

Black Friday 2018 - cel mai mare eveniment de reduceri al anului - tocmai a fost anunțat de eMAG aseară, cel mai mare magazin online din România, cel care a dat și tonul acestui eveniment în 2011. Anul acesta, Black Friday este așteptat în România pe data de 16 noiembrie. Dar vânătorii de reduceri vor fi răsfățați cu oferte din partea mai multor magazine online întreg weekendul 16-18 noiembrie. Și umblă vorba că și în weekendul de Black Friday 2018 Internațional, cel care are loc de regulă în cea de-a patra vineri cu weekend întreg din noiembrie, adică în 23 noiembrie 2018 anul acesta, ne vom bucura de oferte care mai de care.

Black Friday este evenimentul care da startul cumparaturilor de sarbatori, in America desfasurandu-se anual in ultima vineri (cu weekend complet) din noiembrie - 23 noiembrie in acest an. In Romania se va desfasura anul acesta in perioada 16-18 noiembrie, unele magazine prelungind ofertele si in saptamana de dupa.

Îți spun eu aici despre:

👉 Cand este Black Friday 2018 la eMAG?
👉 Black Friday 2018 in magazinele cu electronice, electrocasnice, IT&C
👉 Magazine online cu articole fashion si de ingrijire personala cu reduceri de Black Friday

Cand este Black Friday 2018 la eMAG?

Aseara, eMAG tocmai a anuntat ca editia de Black Friday 2018 se va desfasura doar in Vinerea Neagra de 16 noiembrie.

Black Friday la eMAG se va desfășura, ca de obicei, doar într-o singură zi, cea de vineri propriu-zisă, 16 noiembrie, tocmai anunțată în cadrul unui eveniment de către CEO retailerului, Iulian Stanciu. întrucât: “Vrem să oferim cele mai bune prețuri și am făcut și un soi de spectacol în ultimii ani, punând la vânzare aur, mașini, vacanțe. Nu am mai putea face astea dacă ne-am întinde pe câteva zile”, a declarat CEO-ul eMAG.

Citește și:

De altfel, motivul pentru care s-a ales această dată este același din fiecare an, astfel încât să se poată livra coletele până în zilele oficiale libere, ale vacanței de 1 decembrie, când, de regulă, așa cum ne-a obișnuit an de an, eMAG pregătește alte câteva evenimente de reduceri: „Vrem să avem timp ca până la minivacanţa de 30 noiembrie - 1 decembrie - când va fi, că variază în fiecare an - să livrăm tot. Va fi o singură zi”, a detaliat CEO eMAG, Iulian Stanciu.

Urmărește constant ofertele eMAG 2018 aici!

Black Friday 2018 in magazinele cu electronice, electrocasnice, IT&C

Dupa cum probabil stiti, Black Friday este ziua in care cheltuim toate economiile pentru a ne cumpara cele mai noi gadgeturi, cadourile de Craciun pentru cei dragi, noutatile in moda si pantofii de firma mult visati, asta pentru ca e aproape imposibil sa rezisti in fata reducerilor, mai ales cand vezi telefonul mult visat la un pret de... "nimic".

Citește și:

Sau cand stii ca peste cateva zile vine Mos Nicolae si trebuie sa umple ghetutele, apoi vine Mos Craciun si cele trei zile de Craciun, urmeaza si mini vacanta de sarbatori, plus noaptea de Revelion. Toate acestea inseamna vizite la rude, pregatiri si multe cadouri de facut. Ca sa nu fii luat prin surprindere, iata magazinele pe care trebuie sa le ai in vedere in perioada 16-18 noiembrie cu produse de calitate si reduceri uriase.

Iar sa facem modificari in casa este o activitate de care nu ne putem bucura lunar, uneori nici macar anual. Electronicele si electrocasnicele nu sunt nici pe departe cele mai ieftine produse, de aceea atunci cand intervine inlocuirea urgenta a unui produs electrocasnic sau electronic ne rugam ca macar sa mai aiba viata pana in apropiere de Black Friday, cand un frigider de 3.000 lei poate fi cumparat chiar si la 1.200 lei. Asta da reducere!

Citește și:

Cele mai performante telefoane mobile, laptopurile si tabletele de ultima generatie, masinile de spalat, robotii de bucatarie si televizoarele sunt cele mai vanate in Vinerea Neagra. De aceea, magazinele cu cele mai mari incasari din weekend-ul cu reduceri sunt eMAG, evoMAG, si Cel inscrise si anul acesta in campania marilor reduceri.

electrocasnice si produse de ingrijire si de infrumusetare de urmarit in oferta emag black friday 2018 Urmareste din timp oferta eMAG

Tot de aici se pot cumpara cadouri pentru intreaga familie, cum ar fi periute de dinti electrice, dar si aparate de fotografiat, perii rotative, uscatoare de par, ondulatoare automate, aparate de barbierit pentru barbati, inclusiv cosmetice si produse de ingrijire personala si infrumusetare ca la salon!

Magazine online cu articole fashion si de ingrijire personala cu reduceri de Black Friday 2018

Pentru cele mai multe femei, Black Friday este ocazia perfecta pentru a-si achizitiona rochia cu care se vor imbraca la petrecerea de Revelion si pantofii cu toc pe care ii vor incalta la nuntile din anul care vine. Ah, si parfumul lor preferat, care oricand este binevenit daca se iveste ocazia sa fie cumparat la un pret mai mic. Sa mai zica cineva ca femeile fac risipa de bani, cand ele tot ce fac este sa vaneze reducerile si sa ia totul la juma de pret.

Citește și:

Asadar, de Black Friday, femeile isi indreapta atentia spre magazinele online de fashion si beauty. Despre cele cu articole vestimentare si incaltaminte am vorbit intr-un material anterior, unde am subliniat trei magazine importante care isi pregatesc ofertele pentru Vinerea Neagra - FashionDays si Answear. In afara de reduceri, toate aceste magazine online de haine au in comun produse de calitate si de firma - preferatele noastre.

reduceri la haine si incaltaminte de firma de Black Friday 2018 la FashionDays si alte magazine online de moda Aici e oferta actuala Answear

Reduceri la haine de firma pe FashionDays

La categoria beauty, in campania de reduceri s-au inscris magazine online precum AVON, Esteto, 1001 cosmetice si Bottega Verde. De aici ne putem achizitiona la preturi reduse produse de ingrijire si de infrumusetare: parfumuri, creme de corp, cosmetice, tratamente si masti pentru par, ape micelare, lotiuni tonice si cele mai eficiente fonduri de ten.

Citește și:

cosmetice si produse de machaij la reducere de Black Friday 2017

Vezi oferta AVON Vezi reduceri la Esteto

Aici e oferta 1001cosmetice Cauta reduceri la Bottega Verde

Conceptul de Black Friday sau Vinerea Neagra a fost adus in Romania de eMAG si Flanco in 2011. In acel an, vanzarile din Vinerea Neagra au adus 8 milioane de euro pentru eMAG.

La primul Black Friday din Romania mediul online a fost blocat, acest eveniment fiind unul dintre principalele momente care au influentat cresterea cumparaturilor online si in Romania.

Sursa Foto: Shutterstock/By Rawpixel.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.