Setari Cookie-uri

Coafuri in tendinte in functie de varsta: ce se poarta la iarna

Sunt genul de femeie care isi tunde parul fara remuscari si care experimenteaza cu coafura ei. Desi sunt adepta unui hair-style stabil in timp, pot la fel de bine intr-o zi sa decid ca de la par lung, vreau un bob scurt, asimetric!

In acest moment imi port parul lung, in bucle lejere (am noroc sa se aseze asa natural!) cu o carare asimetrica si un breton lasat sa creasca (urata chestie, nu-i asa, doamnelor?).

Dar nu exclud ca maine voi dori sa ma tund scurt, sa imi tai iar breton, sa imi fac suvite sau sa imi aleg orice alt hair-style! Asa ca m-am uitat bine prin cele mai interesante coafuri in tendinte. Si am ales cateva tunsori sau metode de vopsire a parului.

Ce coafuri in tendinte sa alegi in functie de varsta

Si pentru ca mi s-au parut discrepante majore intre lungimea parului, culorile alese de hair-stylisti sau metodele de coafat, am facut o impartire a stilurilor in functie de varsta.

De altfel, putem privi si altfel lucrurile. Putem fi recunoscatoare pentru varietatea de coafuri in tendinte propuse de stilisti pentru acest sezon! Tocmai pentru ca putem alege un hair-style potrivit pentru varsta noastra!

Citește și:

Daca esti adolescenta poarta suvite in nuante electrice

Versace propune un stil urban, tineresc, caruia stilistii ii asorteaza suvite colorate in nuante neon, electrice. De la roz la oranj, la verde sau violet, indrazneste sa experimentezi tonuri puternice pe suvitele tale!

Manifesting LOYALTY. #VersaceFW17 #VersaceManifesto Discover the collection through the link in bio.

A post shared by VERSACE (@versace_official) on

Daca ai 20 de ani, alege coafuri scurte pixie cut

De multe ori femeile cred ca feminitatea lor sta in parul lung. Insa aceste coafuri in tendinte in care podoaba capilara este tunsa scurt demonstreaza tocmai opusul. Coafura pixie cut propusa de Lanvin pentru acest sezon este atat de feminina si de rafinata!

Beautiful moments backstage #LanvinSS18 #Lanvin #LanvinFemme #LanvinBTS #OlivierLapidus 📷 @jerusalmi

Citește și:

A post shared by LANVIN (@lanvinofficial) on

La 30 de ani poarta coafuri in tendinte cu bucle lejere

Ma incadrez cu succes! Buclele lejere, naturale cu aspect de bed hair, sau in fine, cu aspect de “nu ma aranjez prea mult, pur si simplu asa e parul meu” sunt la mare cautare in iarna ce vine. In plus arata atat de sexy!

A closer look at the #LVFW17 show by @nicolasghesquiere. Watch the show now at louisvuitton.com. #LouisVuitton #PFW

A post shared by Louis Vuitton Official (@louisvuitton) on

La 40 de ani tunde-te elegant, intr-un bob lung

Doamnelor de 40 si ceva de ani, purtati coafuri in tendinte si va veti simti mai bine! Prada de exemplu propune tunsori tip bob lung, in care parul nu doar ca arata fenomenal insa veti investi si foarte putin timp in a-l aranja!

Colours of the sun. #Prada365 #PradaFW17 #PradaAffiches

Citește și:

A post shared by Prada (@prada) on

Peste 50 de ani, poarta-ti parul cu carare intr-o parte

Cararea asimetrica mi se pare modalitatea perfecta de a spune “sunt o dama bine!” Aceasta tunsoare cu cararea pe o parte, vazuta la Hermes mi se pare perfecta pentru femeile de peste 50 de ani. Este rafinata, este eleganta, usor de intretinut.

Twilaine pair #HermesFemme #Hermes

A post shared by Hermès official account (@hermes) on

De altfel, daca observi, toate cele mai chic coafuri in tendinte sunt usor de intretinut. Pe asta au si mizat stilistii de par: pe obtinerea unor coafuri si tunsori de efect, dar mai ales care sa confere si confort. Aceste coafuri sunt usor de aranjat acasa, fara a pierde din factorul WOW!

Sursa foto front page – Pagina oficiala de facebook Louis Vuitton, instagram

Citește și:

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.