Setari Cookie-uri

Culori in tendinte de toamna 2017

Este important sa stii ce culori trebuie sa porti in functie de anotimp. Chiar daca toamna este gri si alegem sa ne imbracam sumbru, in tonuri intunecate, de la Institutul Pantone aflam ca sunt culori mult mai puternice si frumoase care merita sa se regaseasca in tinutele noastre.

Gata, fetelor, treaba a devenit serioasa. Incepeti sa faceti ordine in dulapuri si sa faceti loc pieselor vestimentare de toamna. Pastrati din hainutele de vara doar ceea ce considerati ca se poate purta si in sezonul rece cu ajutorul unui cardigan sau al unui dres pe dedesubt.

Mai mult, ce spuneti si de o reimprospatare a garderobei? Profitati de lichidarile de stoc care au aparut deja pe magazinele online si achizitionati-va articolele care va lipsesc pentru ca toata toamna sa nu duceti lipsa de nimic. Dar, stati! Inainte sa va apucati de shopping, cred ca ar trebui sa aflati care sunt culorile in tendinte de toamna 2017.

De la Institutul Pantone stim inca de la inceputul anului care sunt culorile vedete indiferent de sezon, iar acum este momentul sa ne punem la curent si in ceea ce priveste culorile exclusive ale toamnei care ne asteapta dupa colt.

Citește și:

Culori puternice pentru toamna 2017

Despre culorile in tendinte pentru toamna 2017 as pune ca sunt cu o personalitate puternica, romantice si pasionale, provocatoare si misterioase. Le-am admirat in creatiile creatorilor de moda si efectiv nu am gasit una care sa imi displaca. Ma vad purtandu-le pe absolut toate, incepand cu maro galbui si gri si terminand cu bordo, navy si turcoaz inchis.

Toamna asta uita de clasicul trenci negru. Accepta in schimb sa iti colorezi zilele cu un trenci rosu sau bordo, astfel ii vei colora pe toti cei pe langa care vei trece. Pentru ca rosu (grenadine) si bordo (tawny port), alaturi de, inca in topul preferintelor, rozul prafuit (ballet slipper), sunt culorile pasionale ale toamnei.

Culorile aflate in tendinte toamna asta, care au avut la prima vedere si continua sa aiba un impact puternic asupra mea, sunt urmatoarele: navy, turcoaz inchis (shaded spruce) si albastru marin (marina). Ma intalnesc atat de rar cu aceste nuante, incat as da orice ca sa imi vad orasul invaluit in ele. Tonuri de albastru si verde ratacind printre frunzele maronii si griul cerului... considera-ma nebuna, dar eu m-as pune in fund pe strada si as admira ore in sir peisajul.

Citește și:

Culori tendinte 2017

Palton subtire rosu Rochie bordo cu umerii goi Trenci roz prafuit

Tonuri reci si nude in tendinte de toamna

Institutul Pantone a declarat, de asemenea, nuantele de gri (neutral gray), bej inchis (butterum), verde lime (golden lime) si maro galbui (autumn maple) vedetele toamnei. Nu gasesc nicio problema in a le purta, avand in vedere ca sunt culori cu care suntem obisnuiti in acest sezon.

Butterum (bej inchis) si autumn maple (maro galbui) sunt, fara doar si poate, nuantele cu care m-as acoperi in fiecare dimineata racoroasa, in timp ce golden lime m-ar ajuta sa ies in evidenta daca l-as purta la un eveniment.

Nu scapati din vedere faptul ca toate aceste culori va pot influneta si starea de spirit. Purtati-le in functie de cum va treziti dimineata, de evenimentul la care mergeti si cum vreti sa va priveasca cei pe care ii intalniti.

Citește și:

Iata si cateva magazine online cu haine de firme in culorile toamnei 2017.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By FashionStock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.