Setari Cookie-uri

Cum obtii tenul luminos in iarna aceasta

Probabil unul dintre cele mai chic make-up-uri ale acestui sezon este machiajul natural cu chipul luminos, cu pometii rozii si parul cu aspect umed.

Mie imi place tocmai pentru ca arata atat de simplu si de “asa arat eu de obicei”. Asa ca, am cautat mai multe informatii despre cum sa obtii tenul luminos si tu acasa, fara ajutorul unui make-up artist!

Ai nevoie de cateva trucuri de beauty si de cateva produse cosmetice care sa te ajute sa ai o piele cu aspect sanatos, baza oricarui machiaj de altfel.

Foloseste ulei de cocos pentru ten curat

Pentru o piele sanatoasa, hidratata si tonifiata ai nevoie de un produs pe cat de natural si de simplu, pe atat de eficient. Uleiul de cocos te va ajuta sa ai o piele cu aspect tanar, o piele elastica.

Pe langa exfoliere si hidratare interna, ai nevoie de ajutor din exterior. Uleiul de cocos face minuni! Eu il folosesc ca demachiant, ca lotiune de corp, uneori ca balsam sau in locul cremei de fata. Si daca vrei sa obtii tenul luminos atat de trendy in iarna asta, da cateva accente cu ulei de cocos pe zonele mai reliefate ale tenului: pometi, usor pe arcade si intre sprancene, poate putin deasupra buzei de sus, alaturi de un iluminator.

Citește și:

Foloseste ulei de cocos pentru ten curat

Adauga un plus de roz in obraji

Desi vorbim despre un machiaj natural, putin blush nu strica niciodata. Mai ales ca in acest make-up, ar fi singurul fard. Desigur, daca vrei, poti adauga putina mascara pe gene, cat sa para umede si nu incarcate.

Adauga bujori subtili rozii

Poarta un balsam de buze usor lucios

Tenul cu aspect umed este un machiaj in tendinte pentru iarna, asa ca, vei fi la moda. Dar nu asta este esentialul, ci faptul ca vei fi tu, autentica. Si faptul ca vei mai avea ceva de castigat: o piele sanatoasa si hidratata, fara de care acest stil de machiaj nu ar fi reusit.

Pentru ca make-up-ul umed este unul senzual si feminin are nevoie de finisaje pe masura. Buzele sunt atractia chipului, asa ca accentueaza-le natural cu un gloss sau balsam de buze cat mai aproape de culoarea naturala a buzelor.

Citește și:

Extra pont: poti folosi balsamul de buze, mai ales daca este roziu si pe varful pometilor in acest stil de make-up!

Alege un balsam de buze usor lucios

Cum obtii tenul luminos? Cu fond de ten iluminator

Ai putea sa aplici separat un fond de ten pe baza de apa si apoi sa accentuezi anumite zone cu un iluminator. Sau poti sa le amesteci si sa aplici cu un blender pe fata.

Dar la fel de bine, poti alege un fond de ten cu efect iluminator si scapi mai simplu. As spune ca este esential sa ai pielea fara pori vizibili pentru a realiza acest machiaj in tendinte pentru iarna aceasta. In plus, stratul de fond de ten va actiona si ca baraj impotriva gerului.

Citește și:

Poarta un fond de ten iluminator

Elixirul cu marula iti face pielea sanatoasa

Care este secretul pentru o piele cu aspect sanatos? Extractul de marula face minuni pentru ten, fiind un puternic antioxidant, facand pielea moale, catifelata, si pastrand-o in limite normale ca balans de umezeala/grasime.

Christopher Kane ‘Craft and Work’ Autumn Winter 2017 Look 38 #ChristopherKane #CraftandWork #AW17

A post shared by Christopher Kane (@christopherkane) on

Elixirul cu marula face pielea sanatoasa

Completeaza look-ul cu un hair-style cu aspect umed

Parul cu aspect umed este completarea perfecta, fireasca pentru tenul umed. Acest look “abia am iesit din mare” nu este tocmai de iarna, insa este perfect pentru un sezon rece, de obicei mohorat in ceea ce priveste vestimentatia sau make-up-ul.

Citește și:

Pentru a obtine parul cu aspect umed

De data aceasta, designerii si make-up-artistii au ales o alta varianta. Iar acum, poti si tu sa obtii tenul luminos, cu cateva trucuri. Fii naturala in iarna aceasta! si nu numai! Acest look continua si in primavara-vara 2018, asa cum am vazut la Tahkoon!

Sursa foto front page – Caju Gomes/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.