Setari Cookie-uri

Parul cu aspect umed: cum obtii acasa cea mai cool coafura a verii

Unul dintre cele mai sexy look-uri ale sezonului! Indraznesc sa spun ca bate machiajul smoky eyes, tenul de portelan, fardurile colorate, blush-ul natural, sau buzele cu ruj rosu mat. Este vorba despre coafura cu aspect umed!

Daca si tu uraaaasti feonul, peria de ondulat, cu aer cald, ondulatorul sau placa de indreptat parul, te anunt ca parul cu aspect umed te salveaza de toate acestea. O coafura atat de sexy si de eleganta, atat de naturala si de “ sunt in vacanta la mare” incat vei parea mai relaxata, ca atunci cand esti in concediu.

Parul cu aspect umed – usor de obtinut la tine acasa!

Si unde mai pui ca parul cu aspect umed este atat de usor de realizat chiar la tine acasa. Fara sedinte lungi la coafor. Fara prea multe produse de styling. Doar ceva imaginatie si cateva notiuni legate de cele mai sexy coafuri ale verii 2017.

Ce ai de facut? Pasii pentru a obtine parul cu aspect umed la tine acasa sunt foarte simpli: ia un gel sau o spuma si asaza-ti parul asa cum vrei – drept, ondulat, cu bucle, cu carare sau fara.

Odata ce ai fixat parul, aplica un ulei de par special ce pastreaza luciul acela de “abia am iesit din piscina, scuza-ma cat fac plaja!”

Citește și:

Cum se poarta parul cu aspect umed in aceasta vara?

Am descoperit mai multe coafuri cool in care vedeta este parul cu look de proaspat spalat si neuscat.

Iti pot spune ca poti purta parul cu aspect umed intr-o coafura lejera, neglijenta, daca ai parul lung. Ca il poti pieptana intr-un hair-style elegant, rafinat, numai bun de purtat seara sau la o ocazie (arata fabulos cu tenul bronzat!) sau poti crea impresia de par scurt.

Poarta parul cu aspect umed lipit de cap

La Givenchy am descoperit coafura lipita de cap. Parul ce pare de-a dreptul ud, ca dupa cateva ture de piscina iti poate scoate in evidenta trasaturile fetei.

Citește și:

Desigur, acest trend al inotului – ca activitate de relaxare, i-a pasionat pe designeri in primavara-vara 2017, pentru ca se poarta si casca de inot drept accesoriu de cap.

Oricum ar fi, parul cu aspect umed, fara volum, lipit de cap, aduce usor aminte de coafurile retro ale anilor ’20-’30. Aceasta coafura se poarta cu un ten curat, natural, nebronzat.

Ai nevoie de sprancene conturate si pieptanate, gene rimelate fara exces, o tenta de blush nude si o nuante de ruj pastelat, cat mai aproape de culoare buzelor.

Bucle rebele si par umed ravasit pentru un look sexy

Un fel de Baywatch babe. Un fel de California hot babe. Un fel de wet hair combinat cu bed hair. Altfel spus: bucle lejere, rebele, bine definite, cu aspect umed. O coafura ravasita care va ravasi privirile domnilor, garantat!

Citește și:

La Altuzarra aceasta coafura lejera de vara, cu aspect umed este purtata cu un machiaj natural si o accentuare a ochilor cu creion dermatograf. In ceea ce priveste tinuta, casa de moda propune si cercei masivi rotunzi, din plastic, amintind de perioada disco a anilor ’80.

Parul cu aspect umed lejer, ravasit, este perfect atat daca sustine o tinuta casual, cu jeans si rochie cu flori, cat si daca porti o rochie de seara din dantela, de exemplu. Va fi oricum accentul de sex-appeal in stilul tau.

Citește și:

Coafura eleganta cu cararea pe o parte si par cu aspect umed

Este coafura pe care am gasit-o la Balmain. O coafura eleganta, sofisticata. Un hair-style pe cat de simplu pe atat de spectaculos.

#AlessandraAmbrosio, Look 17 Pic @Kevintachman #BALMAINSS17 #BALMAINARMY

A post shared by BALMAIN (@balmain) on

Desigur, ajuta mult si machiajul dar si tinuta. Balmain s-a jucat cu transparentele in tonuri army si a optat pentru ten bronzat, auriu. Ochii sunt accentuati cu un machiaj fumuriu, cu farduri inchise pana la arcada si cu pleoapa inferioara subliniata.

Cu buzele nude, pometii sculptati si accente de lumina deasupra buzei inferioare, pe nas si frunte. Cu alte cuvinte un make-up contour a la Kim Kardashian.

Parul cu aspect umed, bine pieptanat, lung, ce cade controlat spre spate, dat dupa urechi – spre deosebire de buclele lejere, ample de mai sus este coafat cu carare pe laterala. Si arata incredibil de rafinat!

Citește și:

Tot ce pot sa spun in acest sezon este ca ma bucur ca am o tunsoare medie. Parul meu, cu lungime pana la umeri va arata bine cu aspect umed, si daca aleg coafura lipita de cap, si daca optez pentru carare laterala sau bucle lejere. Am ce experimenta! Macar sa para ca vin mereu de la piscina daca nu voi putea pune in aplicare visul de a lucra de la mare in fiecare zi!

Sursa foto front page – Javi_Indy/Freepik, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.