Setari Cookie-uri

7 aparate de ingrijire si frumusete de pus in wishlist de Black Friday!

Black Friday inseamna, in primul rand, reduceri. Iar asta presupune sa poti faci achizitii de produse profesionale la preturi mici, investitiile fiind insa pe termen lung.Daca esti preocupata de infatisarea ta si esti atenta de frumusetea tenului si de cea corporala exista pe piata diverse aparate care sa raspunda nevoilor si cerintelor tale. Desigur, te simti bine in pielea ta, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa te rasfeti si relaxezi.

De Black Friday e bine sa iti faci toate poftele. Indiferent ca este vorba despre haine sau despre incaltaminte, cosmetice sau parfumuri, mobila si aparatura din casa. Sau chiar de aparatele de ingrijire si infrumusetare, toate acestea putand fi achizitionate la preturi reduse in perioada cand Black Friday 2018 se instaleaza in mai toate magazinele online.

Daca stii deja ce vei cumpara, de unde si de la ce brand, lucrurile sunt destul de simple. Dar daca doar ai idee despre ce ti-ai dori, iti venim in ajutor cu cateva sugestii. Am selectat sapte recomandari de aparate de ingrijire in care avem incredere. Sunt performante si profesionale, iar ce conteaza cel mai mult este ca vor avea preturile reduse.

👉 Pila electrica Scholl Velvet Smooth
👉 Perie curatare faciala Philips VisaPure
👉 Oglinda cosmetica cu iluminare
👉 Sauna faciala Beper
👉 Epilator Philips Lumea IPL
👉 Aparat de curatare faciala si masaj din silicon igienic
👉 Aparat de masaj corporal

Citește și:

Pila electrica Scholl Velvet Smooth Express Pedi

Pentru calcaie ingrijite cu delicatete, carora sa le conferi un aspect catifelat, trebuie sa te ocupi cu atentie ca sa le asiguri rasfat. Pila electrica Scholl indeparteaza pielea ingrosata a talpilor lasandu-le mai frumoase chiar de la prima utilizare. Actiunea acesteia este asigurata de capatul rotativ pe baza de micralumina cu particule micro-abrazive ce permit utilizarea pilei pentru o perioada indelungata. Intregul proces dureaza cateva minute si nu iti trebuie alte produse suplimentare, rezultatul fiind unul de durata.

Utilizarea este extrem de simpla - rotesti pila peste zona dorita cu presiune mica spre medie. Schimbarea este vizibila indata, exfolierea fiind eficienta. Poti transforma acest exercitiu intr-un ritual de infrumusetare, pila electrica Scholl Velvet Smooth avand la baza piatra ponce naturala.

Citește și:

Pila electrica Scholl Velvet Smooth Express Pedi

Pile electrice Scholl

Perie curatare faciala Philips VisaPure

Daca vrei sa ai un chip intinerit, ingrijit si cu un aspect placut, atunci cu siguranta ca trebuie sa investesti in acesta - timp, bani si cosmetice. Doar ca poti opta pentru un produs de ingrijire faciala pe care sa il ai acasa si pe care sa il folosesti de fiecare data cand ai nevoie.

Un astfel de produs este peria Philips VisaPure. Aceasta se foloseste pentru a curata fata si obrajii, fruntea, gatul si nasul. In principiu ingloband un ritual costisitor de infrumusetare intr-un simplu aparat care elima eforturile; se remarca prin:

  • curatare de 10 ori mai eficienta decat curatarea manuala: indeparteaza mai multe celule moarte
  • imbunatateste microcirculatia pentru un ten mai radiant
  • are 2 setari de viteza: curatare delicata si curatare in profunzime
  • are 2 perii incluse: una pentru ten normal si una pentru ten sensibil
  • asigura atat exfoliere, cat si absortia
  • imbunatateste circulatia la nivelul tenului

Perie curatare faciala Philips VisaPure

Citește și:

Aparate ingrijire faciala

Oglinda cosmetica cu iluminare

Atunci cand te machiezi, ai nevoie de un mediu care sa iti asigure lumina potrivita, postura sigura si desigur, o stare nebuna de a obtine un make-up de poveste. Daca lumina naturala sau cea de la becuri nu prea te ajuta sa obtii rezultate bune, poti apela la oglinda cosmetica luminata. Creata special pentru machiaj si pentru ingrijrea pielii pentru femei, aceasta poate fi folosita si de barbati la barbierit.

Este stabila unde va fi pozitionata pentru ca are un maner. Are factor de marire de pana la trei ori si inaltimea este reglabila. Iluminarea se asigura cu 4 baterii de 1,5V, ca sa nu te incurci de fire inestetice si incomode prin casa.

Oglinda cosmetica cu iluminare

Oglinzi cosmetice cu iluminare

Sauna faciala Beper

O sauna faciala este fix ce ii spune si numele - un aparat pentru ingrijirea tenului care asigura exfoliere si detoxifiere in profunzime. Aceasta deblocheaza porii si hidtrateaza tesuturile. Un model care ne-a atras atentia, de luat in considerare de Black Friday este sauna faciala Beper - sinonima cu un ritual simplu si eficient de detoxifiere a pielii.

Citește și:

Ce face acest produs? Iti spunem mai jos, cu completarea ca se recomanda mai ales tenului uscat - atat femeilor, cat si barbatilor:

  • ajuta la indepartarea micilor imperfectiuni de la nivelul tenului (puncte negre, acnee, lipsa de stralucire)
  • pregateste pielea pentru alte procese de curatare, cum ar fi peeling-ul, tratamentele cu masti hidratante sau nutritive
  • ajuta la ameliorarea simptomelor de raceala: nas infundat, dureri de gat
  • este eficienta in cazul persoanelor care sufera de alte probleme respiratorii, de bronsite sau alergii, sinuzite.

Sauna faciala

Modele sauna faciala

Epilator Philips Lumea IPL

Inainte de toate, sa iti spunem de ce sa alegi tehnologia de epilare cu IPL - are la baza lumina intens pulsata, folosita in saloanele profesionale de ingrijire. Mai exact se aplica impulsuri de lumina pe piele - energia ajunge la radacina firului de par. Astfel se va stimula foliculul de par care intra in faza latenta care va creste mai incet si pielea va fi mai matasoasa indelung.

Citește și:

Poti folosi epilatorul Philips Lumea daca parul tau de pe corp este blond inchis, castaniu sau negru. Concret, epilatorul Philips Lumea IPL ofera rezultate pentru majoritatea tipurilor de piele si par:

  • o reducere semnificativa a cresterii parului, dupa numai trei tratamente efectuate la interval de doua saptamani
  • pielea se mentine neteda si fina timp de 2 luni, dupa primele 4-5 sedinte de epilare
  • se foloseste pe mai multe zone corporale: maini, picioare, axila, inghinal
  • destinat pentru epilarea pe piele uscata
  • alimentarea se face la retea si operarea cu fir

Epilator IPL

Mai multe epilatoare IPL

Aparat de curatare faciala si masaj din silicon igienic

Periile pentru curatarea pielii au efect de netezire. Poti gasi in online, de Black Friday 2018, aparate de curatare faciala si masaj din silicon igienic - noul trend in materie de beauty, ca sa te asiguri ca tenul tau va fi rasfatat.

Citește și:

Cu standarde ridicate de frumusete si sanatate, astfel de aparate curata in profunzime tenul de impuritati, de excesul de sebum si de celulte epiteliale moarte, indepartand totodata si punctele negre sau resturile de fond de ten. Asta datorita inovatiilor superioare de ingrijire. Ceea ce inseamna ca nu va mai trebui sa aplici masti de fata care, de cele mai multe ori, nu te multumesc. De altfel se reduce timpul de asteptare de la jumatate de ora, la doar 90 de secunde.

Gratie tehnologiei sonice, cu pulsatiile fine, se ajuta fasciculul luminos sa patrunda in fata, in porti. Asigura, deci, si un masaj facial care calmeaza si faciliteaza absortia cremelor sau lotiunilor.

perie din silicon pentru curatare faciala

Vezi alte informatii

Aparat de masaj corporal care indeparteaza durerea si tensiunea muschilor

Dupa o zi incarcata si aglomerata la munca, oboseala se resimte in tot corpul. Si este destul de greu sa ne regasim echilibrul, calmul. Un aparat de masaj corporal care indeparteaza durerea si tensiunea de la nivelul muschilor ar putea fi solutia perfecta.

Pe langa faptul ca va detensiona, un astfel de produs spa-ftiness va actiona si la indepartarea sau diminuarea celulitei, actionand si ca tonifiant. Asta, desigur, in functie de ce functii dispune. De obicei vine insotit cu accesorii clare, avand nivele de intensitate reglabile.

Masajul se face prin tapotament si caldura infrarosie - tie nu iti ramane decat sa te bucuri de propria sedinta de relaxare.

Vezi detalii

Daca tot te-ai hotarat sa faci cumparaturi, iti recomandam sa te uiti si la cateva cadouri pentru cei dragi. Cu siguranta ca vor aprecia ideea ca cineva se gandeste la ei si iti vor multumi pentru gest. Secretul va fi ca, poate, ai luat doua produse la pret de unul. Unele dintre cele mai cautate aparate de Black Friday sunt cele de ingrijire personala, motiv pentru care si ofertele vor fi pe masura. Cu rabdare si putina atentie, vei gasi ce ai nevoie si ulterior vei obtine ce urmaresti, profitand de tot ce ai mai frumos.

Pentru ca suntem la capitolul ingrijire si infrumusetare, iti recomand sa citesti si recomandarile de aici.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Kateryna Upit

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.