Setari Cookie-uri

NIVEA CELLULAR: Fiole tratament intensiv cu acid hialuronic concentrat

Ajuta-ti tenul sa arate cu ani mai tanar cu inovatia NIVEA CELLULAR: fiole tratament intensiv cu acid hialuronic concentrat.

comunicat de presa:

Corpul uman este format din trilioane de celule care se regenereaza in fiecare secunda a vietii. Odata cu trecerea timpului, activitatea celulara si rata de reinnoire scad in functie de fluctuatiile de energie din piele: aceasta pierde din fermitate in timp ce ridurile isi fac aparitia. Ultimele cercetari din domeniu arata ca desi procesul de imbatranire nu poate fi oprit, activitatea celulelor poate fi stimulata, iar procesul de reinnoire a pielii imbunatatit.

Ajuta-ti tenul sa arate cu ani mai tanar cu inovatia NIVEA CELLULAR: fiole tratament intensiv cu acid hialuronic concentrat. Tratamentul de 14 zile contine de 5 ori mai mult acid hialuronic decat crema de zi NIVEA CELLULAR si accelereaza procesul de reinnoire celulara, imbunatateste fermitatea si hidrateaza intens, lasand instant senzatia de piele catifelata.

Citește și:

Fiolele sunt resigilabile si contin, impreuna, cantitatea potrivita pentru doua saptamani de utilizare. Se recomanda o pauza de doua saptamani si repetarea tratamentului lunar.

Acidul hialuronic este o proteina intalnita in mod natural in pielea noastra. Acesta ajuta la retinerea apei si asigura hidratarea fibrelor de colagen si elastina. Datorita efectelor sale de umplere a ridurilor si de netezire, acidul hialuronic este folosit, de multi ani, in produsele de ingrijire a tenului. Acesta formeaza la nivelul pielii o pelicula subtire, transparenta si elastica, care actioneaza in profunzime, la nivelul tesuturilor.

De aceea, dupa un tratament complet cu fiolele NIVEA CELLULAR vei observa ca ridurile si liniile fine sunt vizibil reduse, tenul va fi mai neted, iar tu te vei simti mai bine in pielea ta si vei da randament in tot ceea ce faci.

Citește și:

Formula fiolei NIVEA CELLULAR are un miros placut, este non-uleioasa si se absoarbe rapid in piele. Poate fi aplicata inainte de crema de zi sau crema de noapte.
Mod de aplicare: agita bine fiola inainte de utilizare, scoate capacul si aplica pe ten o cantitate mica de produs, de marimea unui bob de mazare. Resigileaza fiola si depoziteaz-o intr-un loc uscat, ferit de lumina. O cutie contine 2 fiole de 5 ml: cantitatea potrivita pentru un tratament de 14 zile. Se recomanda repetarea lunara.

Pret maxim recomandat NIVEA CELLULAR – Fiole tratament intensiv cu acid hialuronic concentrat 14 zile – 49,9 RON.

Pentru mai multe detalii urmareste paginile de Facebook si Instagram ale NIVEA Romania.

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.