Setari Cookie-uri

Cum porti rujuri inchise la culoare in iarna aceasta

In iarna aceasta se poarta rujuri inchise la culoare. Se poarta buzele in nuante saturate, bogate. Se poarta rujuri mate colorate, de la violet, la burgundy, pana la rosu intens. si totul face parte dintr-o “conspiratie” a elegantei, rafinamentului si senzualitatii.

Daca alegi rujuri inchise la culoare in acest sezon, asorteaza-le cu bucle lejere, ravasite, ochi accentuati, sprancene definite si tinute feminine.

Atunci cand vine vorba de stilul vestimentar al sezonului, cuvintele-cheie sunt feminitate si confort. Si atunci cand vine vorba de alegerea unui machiaj in tendinte cuvintele-cheie sunt rafinament si indrazneala.

Daca vrei sa alegi un make-up la moda pentru iarna, daca vrei sa fii cea mai sexy la petrecerea de Craciun de la birou sau la party-ul de Revelion, descopera cele mai elegante look-uri, asa cum s-au vazut pe catwalk.

Valentino propune rujuri inchise la culoare in iarna aceasta

Valentino propune rujuri inchise la culoare in tonuri de burgundy si visiniu. Ele completeaza liniile elegante, feminine ce imbina texturile fluide, detaliile retro si elementele sportswear.

Citește și:

Alege si tu un make-up la moda pentru iarna cu rujuri mate colorate! Pentru ca este un stil versatil, usor de purtat atat la birou, cat si la jeans, mai ales la petreceri sau ocazii speciale.

Dolce & Gabbana a ales tente saturate de rosu intens

Alege un machiaj in tendinte si inspirandu-te din stilul propus de Dolce & Gabbana. Un machiaj natural, cu sprancene definite, un cat-eye subtil, iluminator pe pometi si la coltul intern al ochilor si mai ales rujuri mate colorate.

Un ruj rosu, cremos, bogat se potriveste la orice fel de outfit. Poarta-l la rochia office. Poarta-l la tinuta casual, urbana. Poarta-l la rochia de seara.

Citește și:

Buze in culori tari si gene accentuate, in stil retro la MSGM

Ce spune feminitate daca nu un machiaj in tendinte cu rujuri mate colorate? Poate buzele in culoarea rosu-vermillon! Si mai mult, atunci cand buzele colorate sunt completate de gene definite si un stil retro.

Alege rujuri inchise la culoare pentru acest sezon

Imagineaza-ti un fel de Thelma & Louise, doar ca adauga un shot de electro-dance. Cam asa se prezinta colectia MSGM!

Getting lost in the kaleidoscope. Dazzling patterns in vibrant combos: who dares wins. 🎯#MSGMFW17 #MSGM #MassimoGiorgetti

A post shared by MSGM (@msgm) on

Citește și:

Poarta rujuri in culori inchise cu textura glossy ca la Giambattista Valli

Colectia Giambattista Valli este “panza perfecta” pe care niste rujuri mate colorate pot picta un look senzual, misterios, atragator. Aproape Goth.

De altfel, daca majoritatea tonurilor de rujuri inchise la culoare ale acestui sezon sunt de inspiratie Goth, la Valli si la D&G de mai sus machiajul este mai degraba sexy.rujul rosu, bogat, cu efect lucios este aplicat pe un ten de portlean, luminos si natural.

Giambattista Valli Paris FW 17-18 Ph. @karlaotto

A post shared by Giambattista Valli Official (@giambattistavalliparis) on

Marc Jacobs alege tente visinii, burgundy si maronii

Cand vine vorba de variantele de machiaj in tendinte ale acestui sezon, nu puteam sa nu vorbesc despre tipurile de rujuri inchise la culoare din colectia Marc Jacobs.

Citește și:

Si asta pentru ca designerul a ales nuante sidefate, lucioase. Acest gen de ruj face buzele mai pline si se potriveste indiferent de tipologia fetei si de tinuta purtata.

De altfel, toate felurile de make-up la moda pentru iarna cu rujuri mate colorate sau cu rujuri lucioase sunt usor de asortat atat la tinuta office, cat si la haine casual. Asa ca, nu-ti ramane decat sa incerci!

Sursa foto front page – Beth Solano/Unsplash, instagram

Citește și:

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.