Setari Cookie-uri

Top cele mai bune uleiuri de corp pentru iarna

Afla care sunt proprietatile celor mai bune uleiuri de corp si bucura-te de o piele mereu tanara, sanatoasa si impecabil de fina chiar si la -10 grade.

Nu se pune ca in sezonul rece umblam mai mult acoperite cu haine, manusi si esarfe, corpul are nevoie de aceeasi ingrijire ca si in timpul verii, posibil chiar si mai multa. Spre exemplu, pentru prima oara toamna asta mi s-a intamplat sa mi se usuce pielea foarte puternic, atat de puternic incat simt nevoia sa ma scald intr-o cada plina cu ulei, iar atunci cand ies sa imi simt pielea mai sanatoasa si mai fina. Uleiurile naturale sunt sursa pura de sanatate si de hidratare, motiv pentru care nu ar trebui sa lipseasca din casa niciuneia dintre noi.

Iti las mai jos o lista cu doar cateva dintre cele mai bune si hranitoare uleiuri de corp:

Uleiuri de corp hranitoare

Uleiul Erbe Alpine pentru corp este un mix de uleiuri esentiale si extracte (99) de plante medicinale bogate in proprietati benefice. Acest ulei are multiple utilizari: baie relaxanta, tratament tonifiant, masaj relaxant. Proprietati: calmeaza, hidrateaza, relaxeaza, revigoreaza.

Citește și:

Ulei pentru fata si corp, cu pro-retinol, mix de uleiuri vegetale si vitamine: formula sa speciala cu Pro-retinol, vitamine si uleiuri vegetale, din care se evidentiaza uleiul de macese, uleiul de argan, emolient si nutritiv, uleiul de rapita (cu capacitate antioxidanta), ulei de Limnanthes (protectiv si hidratant). Acest ulei este util pentru a combate aspectul inestetic al pielii si al ridurilor, lasand tenul mai catifelat.

Uleiul pentru corp cu aroma de vanilie neagra - Vaniglia Nera - hraneste si mentine pielea matasoasa si hidratata: Secret natural: patchouli, malt, flori de heliotrop, lapte de cocos, tuberoza, pastai de vanilie, mosc, flori de vanilie, boabe de cafea, zmeura si piersica.

Uleiuri de corp hranitoare

Ulei de corp din 99 de ierburi Ulei de corp cu pro-ritenol Ulei de corp cu vanilie neagra

Uleiuri de corp naturale

Uleiul pentru fata si corp cu Vitamina E hraneste pielea, fortifica puterea de protectie a pielii, reface aspectul catifelat si elasticitatea pielii. Ingrediente: complex de uleiuri vegetale naturale, vitamina E, uleiuri esentiale. Datorita antioxidantilor puternici, aplicarea regulata a uleiului ajuta la netezirea liniilor fine si reduce riscul de aparitie a ridurilor.

Citește și:

Uleiul pentru fata si corp cu nuca de cocos hraneste pielea si calmeaza iritatiile. Ingrediente: ulei de nuca de cocos, ulei de masline. Acest ulei are multiple beneficii:

  • scrub de corp - ajuta la indepartarea pielii uscate de pe corp,
  • gel de curatat fata - curata in profunzime si hidrateaza tenul, previne vergeturile din timpul sarcinii prin masaj zilnic,
  • are capacitatea de a oferi hidratare pe termen lung, lasand o senzatie de confort pe piele,
  • amestecul dintre uleiul de cocos si cateva picuturi de ulei esential de grapefruit este eficient in lupta cu celulita.

Uleiul de corp B.O este un ulei extraordinar de masa cu efect puternic de relaxare a musculaturii ce combate efectele stresului. Are proprietati de tonifiere si purificare a pielii, proprietati antiseptice, emoliente si protectoare, de regenerare celulara. Ingrediente: extracte de menta, rozmarin, eucalipt si lavanda.

Citește și:

Uleiuri de corp naturale

Ulei de corp cu Vitamina E Ulei de corp cu nuca de cocos Ulei de masaj corporal

Uleiuri pentru masaj

Uleiurile pentru masaj sunt uleiuri pentru corp. Unele pot fi relaxante, unele pot fi cu parfum, altele fara, important e ca toate sa iti lase pielea matasoasa si sa ajute la hidratarea acesteia. Chiar daca este vorba de un ulei de la Victoria's Secret, care de cele mai multe ori este ales pentru brand si pentru parfum, acesta poate aduce un plus de sanatate pielii. Spre exemplu, cel din imaginea de mai jos este un ulei cu unt de shea, bumbac si argan.

Uleiul de corp Vea Mix este o combinatie inovatoare de vitamine (A, C, E, F) si antioxidanti (coenzima Q10 si acidul lipoic), care asigura buna funtionare a celulelor cutanate. Acesta hidrateaza si hraneste pielea, calmeaza iritatiile si reduce aparitia ridurilor fine.

Uleiuri pentru masaj

Set de uleiuri Ulei de corp cu unt de shea, bumbac, argan Ulei de corp cu vitaminele A, C, E, F

Citește și:

Multe dintre aceste uleiuri sunt foarte bune si pentru par si se folosesc chiar si in alimente. Vezi: Tratamente naturiste: Masti cu uleiuri pentru par si ten.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Africa Studio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.