Setari Cookie-uri

Cel mai bun produs nou la Premiile Piata 2017 - gama Gerovital Geluri de dus

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, este unul dintre marii castigatori ai Galei Premiilor Piata 2017.

comunicat de presa

gerovital Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, este unul dintre marii castigatori ai Galei Premiilor Piata 2017, obtinand in palmaresul brandului Gerovital premiul la una dintre cele mai importante categorii din competitie. Gama de geluri de dus Gerovital, lansata in luna iulie a acestui an, a obtinut titlul de „Cel mai bun produs nou, la categoria produse de ingrijire personala.

“Distinctia oferita de Piata are o valoare aparte pentru noi si suntem extrem de mandri ca a fost obtinuta de catre Gerovital. Acest titlu ne consolideaza pozitia pe segmentul produselor de ingrijire a corpului, reprezentand recunoasterea faptului ca Gerovital inseamna excelenta romaneasca in cosmetica atat din punct de vedere al calitatii produselor, cat si al relatiei speciale pe care o avem cu consumatorii si partenerii de business. Este o realizare frumoasa, pe care am obtinut-o prin inovarea constanta a produselor Gerovital si prin adaptarea acestora la trendurile actuale ale pietei. Totodata, ne onoreaza acest premiu prin increderea acordata de retaileri, este o apreciere pe care o tratam cu maxim respect si importanta. Astfel, ne luam angajamentul sa oferim in continuare atat partenerilor, cat si tuturor consumatorilor, cele mai inovatoare si performante produse”, a declarat Mircea Turdean, Director General al companiei Farmec.

Citește și:

Farmec este una dintre cele 27 de companii premiate in cadrul celei de-a XII-a editii a Premiilor Piata. A fost desemnat castigator in urma voturilor exprimate de 758 de electori, dintre care 609 comercianti independenti, 17 manageri de achizitii din Top 20 retaileri, 58 de directori de vanzari din Top 100 companii furnizoare si 69 de directori de marketing din Top 100 companii din retail si FMCG. Firma de cercetare ISRA Center Marketing Research a gestionat si in acest an etapa de votare.

La categoria produse de ingrijire personala, gama Gerovital Geluri de dus a fost desemnata drept cea mai buna din 2017. Linia are la baza extracte naturale si este disponibila intr-o paleta variata de formulari, printre care crema de dus si crema de corp sub dus.

Fiecare produs din gama are propriul sau parfum specific, astfel incat sa confere senzatii diferite consumatorilor – de prospetime, de energizare sau de relaxare. Acestea sunt disponibile in mai multe varietati de ambalare: de 250 ml, 400 ml si 750 ml si pot fi achizitionate din toate supermarketurile, hipermarketurile si magazinele de profil din tara, din magazinele de brand ale companiei, precum si din magazinul online www.farmec.ro.

Citește și:

Distinctia acordata continua seria de premii obtinuta de Gerovital in acest an, printre care se numara titlul de “Superbrand 2017” si “Produsul Anului 2017”.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.