Setari Cookie-uri

Buze cu sclipici pentru zile friguroase: adauga un plus de stralucire

Cand vine vorba de trendurile acestei ierni, in ceea ce priveste machiajul, putem spune clar ca este sezonul texturilor stralucitoare. Sezonul in care se poarta rujuri cu efect de volum, buze cu sclipici, machiaj cu glitter si asta pentru un plus de glamour.

De obicei sezonul rece e monoton ca gama cromatica. E bazat pe tonuri neutre, pe o serie coloristica de marouri, gri, non-coluri, sau tonuri saturate de burgundy, violet, rosu inchis.

Poarta glitter sau sclipici cu efect 3D!

Poarta glitter in gloss cu efect 3D! Pentru buze cu sclipici si extra-volum

Aceste linii sunt prezente si in toamna-iarna 2017-2018 insa mai exista ceva special: cel mai chic make-up in tendintele iernii este “scaldat” in glitter. Si daca vrei sa fii cu adevarat o aparitie, alege sa porti buze cu sclipici!

Poti alege un machiaj cu glitter – sclipiciul la ochi este in trend, la fel si manichiura cu sclipici – sau poti sa fii cu adevarat indrazneata si sa alegi rujuri cu efect de volum sau un gloss cu efect 3 D. Pe scurt: in iarna aceasta trebuie sa porti buze cu sclipici! De ce? Descopera mai jos!

In iarna aceasta poarta buze cu sclipici sau gloss cu efect 3D

Sarbatorile de iarna sunt perioada perfecta sa stralucim. Da, la propriu! Sa purtam tinute fabuloase, rochii pretioase, bijuterii fine. Dar si sa adaugam un plus de stralucire pe buze, deci si in pupici.

Citește și:

Asadar, poarta si tu un make-up in tendintele iernii: poarta un machiaj cu glitter pentru a prinde din stralucirea sezonului acestuia. Cu atat mai mult daca alegi sa porti buze cu sclipici, vei fi mai atragatoare si vei iesi in evidenta.

O varianta fabuloasa si accesibila este sa alegi balsamul de buze Nivea Original Care – care iti va oferi buze cu sclipici in 6 nuante diferite! In plus balsamul are o formula delocata cu Aloe Vera ce ofera ingrijire pentru 12 ore si lasa buzele catifelate si hidratate. Deci numai bune de pupici!

You were born to sparkle! Alege-ți balsamul de buze preferat din noua ediție limitată NIVEA Lip Care. #NIVEA #lipcare #borntosparkle #nivealovers #ingrijire #instabeauty

Citește și:

A post shared by nivearomania (@nivearomania) on

Adauga un plus de stralucire cu rujuri cu efect de volum

Poti adauga un plus de stralucire buzelor si daca alegi sa porti un gloss cu efect 3D sau rujuri cu efect de volum, ce au in general texturi bogate, cremoase si particule fine lucioase.

Extra pont: poti obtine un make-up in tendintele iernii si daca combini cele doua variante de mai sus. Poti avea buze cu sclipici daca peste stratul de gloss sau ruj folosesti balsamul cu glitter sau daca adaugi pudra cu sclipici, asa incat sa se lipeasca de buze! Uh-la-la!

Orice variante de machiaj cu glitter alegi in iarna asta, fie de sarbatori, de Craciun sau de Revelion, fie de Valentines Day, daca porti buze cu sclipici vei fi cu siguranta o aparitie!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.