Setari Cookie-uri

10 produse de machiaj pe care orice incepatoare trebuie sa le aiba in trusa

Da dovada de profesionalism in tot ceea ce faci, chiar si atunci cand vine vorba de machiaj. Cum te prezinti in fata celorlalti conteaza, pentru ca prima impresie vine odata cu impactul fizic. Ce vreau sa spun este ca machiajul pe care ti-l aplici trebuie sa te reprezinte, sa te ajute sa te simti frumoasa si puternica.

Ca ne pricepem sau nu sa (ne) machiem, noi femeile detinem acasa o trusa de machiaj impresionanta, cu tot ce avem si nu avem nevoie, sau, mai bine spus, cu tot ce folosim si nu folosim. Pentru ca, sincer, daca ne uitam atent printre cosmetice vom afla ca sunt prea putine cele de care ne folosim zi de zi si prea multe de care nici nu ne-am atins.

Nu o sa spun ca este o risipa de bani, dar pot spune ca este pacat sa le lasam sa ocupe locul celor care conteaza cu adevarat.

Asadar, am pus pe lista produsele de machiaj pe care orice incepatoare trebuie sa le aiba in trusa, sau orice femeie careia ii place sa se machieze catusi de putin inainte sa inceapa o noua zi.

Produse de machiaj pentru ten

De ten trebuie sa avem cea mai mare grija. Pentru ca machiajul sa arate impecabil, tenul trebuie sa fie fara imperfectiuni, fara pete, riduri si acnee, de aceea este foarte important ca inainte sa aplici orice altceva pe fata, sa aplici un strat de crema hidratanta. In afara de asta, crema tine locul bazei de machiaj, care nici ea nu ar trebui sa lipseasca din trusa.

Citește și:

Bun, dupa ce am aplicat crema sau baza de machiaj, doua produse cosmetice la fel de importante sunt corectorul si fondul de ten. Ai nevoie de un corector care sa ajute fondul de ten sa acopere perfect imperfectiunile. Investeste cat este nevoie in ele, pentru ca un fond de ten bun o sa iti lase chipul ca de portelan si doar cunoscatoarele o sa isi dea seama ca te-ai dat cu acest produs.

Tot pentru machiajul tenului ai mai avea nevoie de: blush, iluminator si pudra.

Produse de machiaj pentru ten

Baza de machiaj Revlon Paleta corector Fond de ten Melkior Blush iluminator

Produse de machiaj pentru ochi si buze

Trecem mai departe, la machiajul ochilor si scoaterea in evidenta a buzelor. Nu o sa iti recomand genele false sau aparatul pentru intors genele, ci te sfatuiesc sa investesti intr-un rimel bun, pentru volum si alungire, negru intens. Creionul pentru conturarea ochilor sa nu iti lipseasca, paleta de farduri sa fie cu nuante neutre, tonuri de maro si gri, iar pentru sprancene ar trebui sa te orientezi catre un kit cu 3 sau 6 nuante (culoarea sprancenelor trebuie sa fie in acelasi ton cu podoaba capilara).

Citește și:

Pentru incepatoare, rujurile din trusa de machiaj trebuie sa fie doua la numar: ruj rosu si ruj nude. Ai mai putea trece pe lista si: set de pensule din par natural, discuri demachiante si betisoare de urechi.

Produse de machiaj

Rimel L'Oreal Kit pentru sprancene Paleta farduri Creion de ochi Ruj rosu Deborah

Daca trusa ta de machiaj ajunge sa contina toate cele mentionate mai sus, poti sa stai linistita, pentru ca ai tot ce ii trebuie unei femei ca sa se simta frumoasa si sigura pe ea. Frumoasa esti oricum, pune intotdeauna frumusetea naturala pe primul loc, dar daca simti nevoia ca la unele evenimente sa apelezi la cateva trucuri de infrumusetare, asigura-te ca ai in trusa de machiaj ce iti trebuie.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Olena Yakobchuk

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.