Setari Cookie-uri

Parul lui Meghan Markle este mereu stralucitor: afla trucurile ei de beauty

Imi placea Meghan Markle cand inca era “actrita aceea din Suits” si cam atat. Paralegalul, iubita lui Mike, tipa aia sexy, imbracata bine. Ce apelative mai erau legate de viitoarea sotie a Printlui Harry cand era actrita si atat?

Unul dintre detaliile care imi atrageau atentia la Meghan Markle era coafura. Parul lui Meghan Markle este mereu stralucitor, plin de volum (si nu pare cu extensii, asa cum se intampla prin filme, ci sanatos in mod natural).

Asa ca, pe langa tinutele ei fabuloase (sin din Suits si din afara serialului), trebuie sa spun ca m-a facut curioasa parul lui Meghan Markle. Ce trucuri de ingrijirea parului aplica? Ce cosmetice pentru piele si par recomanda? Care este ritualul de beauty al lui Meghan Markle, viitoarea sotie a Printului Harry?

“I’m the best researcher in the firm.” #Suits #ATXTVs6

A post shared by suits_usa (@suits_usa) on

Indemnata de curiozitate si de avalansa de interviuri cu actrita americana si viitoarea parte din familia regala britanica, am cautat informatii. Descopera, deci, si tu, cum sa obtii parul lui Meghan Markle, fara cine stie ce buget sau cautari ori timp investit.

Citește și:

Cum obtii parul lui Meghan Markle

Actrita are 36 de ani si stiu despre ea ca este pasionata de mancare si de o alimentatie sanatoasa dar si de sport. In plus, bea multe smoothie-uri verzi si consuma fructe si legume. Deci, hidratarea si ingrijirea parului si a pielii din interior se itampla a la carte.

Viitoarea sotie a Printului Harry este si implicata in campanii umanitare. Si a avut si un site de lifestyle. Deci este o femeie ocupata. Si totusi, care este ritualul de beauty al lui Meghan Markle?

Actrita a recomandat cateva cosmetice pentru piele si par, din trusa ei de beauty. Ea foloseste mereu masca de par anti-electrizare si anti fire rebele, pentru un par moale, fin. Actrita mai are un mic truc pentru ingrijirea parului: atunci cand isi prinde parul foloseste o periuta de dinti, data cu spray de par, pentru a peria firele “neascultatoare” de par.

Citește și:

Afla ritualul de beauty al lui Meghan Markle

Am mai cautat pe langa trucuri pentru a obtine parul lui Meghan Markle si cateva recomandari de ingrijirea pielii. Si am aflat ca tenul ei radiant se obtine urmand mereu sfatul de a se demachia inainte de culcare.

In plus, actrita foloseste si alte produse cosmetice pentru piele si par pentru rutina de noapte. Si de asemenea, pentru a pastra un ten curat si sanatos, foloseste produse cu o exfoliere gentila, pentru piele sensibila.

De altfel, asta mi-a si placut la viitoarea sotie a Printului Harry. Faptul ca nu a exagerat cu solutii costisitoare de ingrijirea parului. Ci pur si simplu, ritualul de beauty al lui Meghan Markle poate fi si al meu si al tau. Si ca sa obtii parul lui Meghan Markle, hidratat, cu volum, “cuminte” si perfect buclat si stralucitor nu te va costa o avere. Ba deloc!

Citește și:

Sursa foto front page – Pagina oficiala de facebook Suits, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.