Setari Cookie-uri

Beneficiile citricelor pentru piele: ingrijirea tenului cu produse naturale

Le ador in sucuri, le ador in ceaiuri, in prajituri, le ador in parfumuri si in bauturi sau cocktailuri. Le ador si in ingrijirea tenului! Militez pentru a folosi citrice pentru ten, intrucat ele iti vor conferi o piele sanatoasa si hidratata!

Imi place sa testez produse noi pentru ingrijirea tenului. Cu atat mai mult, dau o sansa celor mai noi produse naturale pentru piele. Si de cand am inceput sa ma documentez despre beneficiile citricelor pentru piele, sa spunem doar ca portocalele, lamaile, limetele, rosiile sau grefurile nu mai sunt depozitate doar in bucatarie.

Ci si in baie, unde imi fac adesea masti de par cu citrice sau de piele. Beneficiile citricelor pentru piele sunt nenumarate si sunt observate de cum incepi tratamentul cu ele. Iti vor lasa o piele sanatoasa si hidratata. Iata de ce recomand eu citrice pentru ten:

Beneficiile citricelor pentru piele: aceste fructe reduc semnele imbatranirii

Conform ultimelor studii, persoanele care consuma vitamina C au riduri mai putine, mai fine, au o piele sanatoasa si hidratata, cu un aspect mai tanar.

Vitamina C regenereaza tesuturile, deci recomand oricand consumul de citrice pentru ten dar si pentru regenerarea celulara.

Citește și:

Time to shine. #GiveKors

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on

Foloseste masti citrice pentru a avea pielea luminoasa

Foloseste citrice in ingrijirea tenului, intrucat ele dau un efect luminos tenului. Ele hidrateaza si pe dinauntru si pe dinafara, iar pielea va arata mai proaspata, mai tanara.

Vitamina C din citrice confera un aspect radios al tenului, face pielea mai curata, mai clara. Foloseste si tu produse naturale pentru piele, alegandu-le pe acelea cu extrase de citrice. Astfel vei avea o piele sanatoasa si hidratata!

Citricele sunt produse naturale de frumusete ideale pentru a tonifia pielea

In loc sa utilizezi tonice sintetice, extrem de procesate, alege produse naturale pentru piele. Alege citrice pentru ten, pentru un efect de tonifiere. Poti folosi zilnic zeama de citrice in ingrijirea tenului, beneficiile citricelor pentru piele sunt nenumarate!

Citește și:

Lamaile si portocalele hidrateaza pielea

Poti avea o piele sanatoasa si hidratata cu cele mai bune fructe (si in ritualul de beauty si la gust!). Si asta pentru ca beneficiile citricelor pentru piele sunt recunoscute si in ceea ce priveste hidratarea si retentia de lichid si sebum la nivelul pielii.

Datorita antioxidantilor, citricele ajuta la eliminarea si inlocuirea celulelor moarte ale dermei, ajutand la regenerarea celulara. In plus, daca aplici zeama de lamaie diluata pe coate sau genunchi, le vei deschide la culoare.

#fridayfeelslike #wrapday #secondact #imabeasttho

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Citricele ajuta la vindecarea acneei

Daca ai acnee, aplica masti pe baza de citrice. Printre beneficiile citricelor pentru piele se numara si eliminarea bacteriilor rele de pe piele, deci trateaza si cosurile sau eruptiile infectioase ale acneei.

Citește și:

Foloseste lamai, portocale, limete, rosii sau grefuri pentru exfolierea tenului

Foloseste citrice pentru ten si cand vine vorba de exfoliere. Cojile de citrice te ajuta sa elimini celulele moarte, deci ajuta renegerarea celulara.

Usuca cojile de fructe citrice si apoi pune-le la blender. Foloseste aceasta pudra delicat abraziva in ingrijirea tenului. Amestec-o cu zahar si aplic-o pe fata sau pe corp.

Poti folosi citricele in ingrijirea unghiilor

Ei bine, da, beneficiile citricelor pentru piele se extind pana in varful degetelor! Citricele curata pielea, uniformizeaza tonurile mai inchise la culoare si inmoaie bine pielea intarita de pe talpi, de exemplu.

Alege beneficiile citricelor pentru piele

Foloseste si tu citrice pentru ten daca vrei sa ai o piele sanatoasa si hidratata. Si nu numai! Beneficiile citricelor pentru piele merg mai departe de ingrijirea tenului! Ai vazut doar. Curata repede o portocala! Mananca o jumatate si cu cealalta jumatate, fa-ti un ritual de beauty. Pune si cojile la uscat – parfumezi casa si ai si gomaj delicat! Iar pentru cand nu ai timp de asta, alege produse naturale pentru piele, cu extracte de citrice.

Citește și:

Sursa foto front page – Anthony Tran/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.